MindenegybenBlog

Gyászol Tóth Vera: nagyon megviselte a szörnyű tragédia

Sokan tudják, mit érez most Tóth Vera. Az énekesnő hű társától búcsúzik, azokkal a csodálatos, léleksimogató mondatokkal, amiért annyira szereti őt mindenki.

"Mert te voltál az én kis Lajos lányom, aki mindig akkor tette a nagy paplan pofáját a térdemre, mikor a legnagyobb szükségem volt rá és akkor is, amikor csak annyit akart mondani, hogy: szeretlek. Ne haragudj, hogy mégsem sikerült, pedig már azt hittem, hogy minden rendben lesz.. Nálad pedig remélem, hogy már minden rendben van és jó helyen vagy... Mindig te leszel az én imádott, ropiszagú bunkókám... Örökké a szívemben maradsz édes kis Lola... ❤️"

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mert te voltál az én kis Lajos lányom, aki mindig akkor tette a nagy paplan pofáját a térdemre, mikor a legnagyobb szükségem volt rá és akkor is, amikor csak annyit akart mondani, hogy: szeretlek. Ne haragudj, hogy mégsem sikerült, pedig már azt hittem, hogy minden rendben lesz.. Nálad pedig remélem, hogy már minden rendben van és jó helyen vagy... Mindig te leszel az én imádott, ropiszagú bunkókám... Örökké a szívemben maradsz édes kis Lola... ❤️ #elviselhetetlen

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés, Okt 30., 2020, időpont: 11:57 (PDT időzóna szerint)

2020-10-31 08:07:33 - Mindenegyben Blog