x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Gyerekek ennek sosem lesz vége? 10 perce jelentették be !Ekkor lehet VÉGE A koronavírus járványnak >>> CSAK EKKOR TÉR VISSZA AZ ÉLET A normál kerékvágásba?
Mindenegyben Blog - 2021. február 25. (csütörtök), 22:25

Gyerekek ennek sosem lesz vége? 10 perce jelentették be !Ekkor lehet VÉGE A koronavírus járványnak >>> CSAK EKKOR TÉR VISSZA AZ ÉLET A normál kerékvágásba? (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 feb 25

Palkovics László bejelentette: 2022 végén megkezdődik a koronavírus elleni magyar vakcina gyártása

Hirdetés
[ ]

A jövő év végén megkezdődik a koronavírus-elleni hazai vakcina gyártása Debrecenben – jelentette be az innovációs és technológiai miniszter csütörtökön a hajdú-bihari kereskedelmi és iparkamara székházában tartott sajtótájékoztatón.

Palkovics László azt mondta, a kormány döntése értelmében Nemzeti Oltóanyaggyárat, illetve kifejezetten a Covid elleni oltóanyag gyártására Nemzeti Koronavírusoltóanyag-gyárat hoznak létre, utóbbiban a Debreceni Egyetem (DE) és a Nemzeti Népegészségügyi Központ együttműködésében fejlesztés alatt álló oltóanyagot gyártják majd. A tárcavezető szerint a magyar tudósok, szakemberek munkájának eredményeként megszülető hazai vakcinát minden bizonnyal nagyobb közbizalom is övezné, mint bármely importált terméket.

(A legfrissebb hírek itt)

A beruházások teljes költsége várhatóan 55 milliárd forint lesz, ebből a koronavírus oltóanyaggyár mintegy 6,7-7 milliárdba kerül. A kormány a gyorsabb építkezés és a gyártás mielőbbi megkezdése érdekében nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségűvé nyilvánította a beruházás megvalósulásával összefüggő közigazgatási hatósági ügyeket - tette hozzá a miniszter.

A kormány a koronavírus-járvány tanulságai alapján Magyarország önellátási képességének erősítésére, külföldi kitettségének mérséklésére törekszik - mondta a tárcavezető utalva arra, hogy a magyar fejlesztői tudásra és az ipari kapacitásokra építve beindított maszkok, fertőtlenítőszerek, lélegeztetőgépek gyártása után „újra kell teremtenünk a vakcina-önellátáshoz szükséges feltételeket”.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés