MindenegybenBlog

Gyerekek ne már!Nagyon durva dolog derült ki Berki Krisztián drog ügyével kapcsolatban !

Szabadon engedték Berki Krisztián feltételezett dílerét: Ezt állítja a férfi

Nemrég sikerült elkapni egy dílert, akit kapcsolatba lehetett hozni Berki Krisztiánnal. Az ügyészség kérte a férfi letartóztatását, de végül mégis szabadlábon távozott.

A drogkereskedő lakásán kokaint és marihuánát találtak, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket és digitális adathordozókat is lefoglaltak.

A gyanúsítottat K. Istvánt Vecsésen találták meg, akit egyébként az utcában élők egy zárkózott és csendes férfiként ismertek.

Habár végül a bíróságról szabadlábon távozott, nyomkövetőt azonban viselnie kell.

A férfi elárulta, hogy ismerte Berkit, de nem adott el neki drogot- számolt be a Tények.

Berki Krisztián holttestét múlt héten pénteken találták meg IX. kerületi otthonában. A helyszínelők kábítószergyanús anyagokra is bukkantak a helyszínen, így büntetőeljárás is indult a BRFK-n.

[LAPOZAS]

A rendőrök hamar sikerrel is jártak. A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói Berki halála után négy nappal, azaz május 10-én elfogtak egy feltételezett drogkereskedőt, akit őrizetbe vettek és indítványozták a letartóztatását.

A 42 ÉVES K. ISTVÁN LAKÁSÁN BRUTTÓ 50 GRAMM KOKAINT ÉS MARIHUÁNÁT TALÁLTAK,valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat és – vagyonbiztosítás keretében – két, nagy értékű személyautót foglaltak le.

Helyszínelnek a rendőrök Berki Krisztián lakásánál május 6-ánFOTÓ: POLYÁK ATTILA - ORIGO

A VECSÉS EGYIK ELEGÁNS NEGYEDÉBEN ÉLŐ FÉRFIT AZ UTCÁBAN LAKÓK ZÁRKÓZOTTNAK, CSENDESNEK ISMERTÉK, EZÉRT IS LEPŐDTEK MEG, AMIKOR EGY NAPPAL KORÁBBAN RENDŐRÖK LEPTÉK EL A KÖRNYÉKET.

Az ügyben további gyanúsítások várhatóak, így ha bebizonyosodik az a feltételezés, miszerint drog okozta Krisztián halálát, könnyen meglehet, hogy több hazai híresség is bajba kerül.

A rendelkezésre álló információk alapján nagy az esélye annak, hogy Krisztián olyasvalakitől vásárolta, vagy kapta az illegális szert, aki kapcsolatban van más, olyan ismert emberrel, aki alkalmanként, vagy rendszeresen drogot fogyaszt - írja a Bors.

2022-05-13 08:27:49 - Mindenegyben Blog