MindenegybenBlog

Gyurcsány Ferenc máris meghátrált Magyar Pétertől

A magyar emberek megérdemlik, hogy tisztán lássanak és úgy tudjanak dönteni a június 9-i választáson, hogy ismerik a három oldal vízióját Magyarország és a magyar emberek jövője kapcsán.
Ezennel kihívom Orbán Viktort és Gyurcsány Ferencet egy hármas élő vitára a köztelevízióban. Az időpontban rugalmas vagyok. A vitát akár Hajdú (áfacsaló) Péter is vezetheti.
ui.: természetesen megbízhatják egymást is a vitában történő képviseletre, hiszen mindenki tudja, hogy a három oldal valójában kettő.

A DK már közölte is, hogy Gyurcsány nem fog vitázni Magyarral

Magyar Péter vasárnapi bejegyzésében élő televíziós vitára hívta Orbán Viktort és Gyurcsány Ferencet. Nem kellett sokat várni a reakcióra: Gyurcsányék gyorsan visszautasították az invitálást. A Demokratikus Koalíció közleményében továbbította a felkérést Gyurcsány Ferencről Dobrev Klárára és a DK által támogatott polgármester-jelöltekre.

„Európai parlamenti és önkormányzati választás előtt állunk. A vita indokolt, a vita a demokraták világában szükséges.

Amennyiben a vitakezdeményezés az európai parlamenti választásokra vonatkozik, Dobrev Klára, a DK-MSZP-Párbeszéd közös listavezetője áll rendelkezésre.

Amennyiben a kezdeményezés egy polgármester-jelölti vitáról szól, az adott település DK-s polgármester-jelöltje lesz Magyar Péter vitapartnere. Mi demokraták vagyunk, ott leszünk az EP-listavezetői és a polgármester-jelölti vitákon is.”

2024-04-07 17:02:05 - Mindenegyben Blog