MindenegybenBlog

Háromezer forint lehet a Facebook havonta

Mark Zuckerberg után egy újabb vezető beosztású Facebook-dolgozó is megemlítette, pénzt is kérhetnének az oldal használatáért.

Ez a kijelentés nem csak üres beszéd, a vállalatnál aktívan foglalkoznak a kérdéssel. Zuckerberg az amerikai szenátorok előtti meghallgatásán több kijelentést is tett az oldal fizetőssé válásának lehetőségéről. A vállalat ügyvezető igazgatója, Sheryl Sandberg azt mondta, folyamatosan gondolkodnak azon, milyen formában tudnának szert tenni újabb bevételekre, új bevételszerzési formákkal is, beleértve egy esetleges előfizetést.

A jelenlegi Facebooknál jóval több szolgáltatást nyújtana egy fizetős verzió, de hogy pontosan milyen előnyökkel járna ez, azt nem tudni, ugyanakkor a TechCrunch kikalkulálta, hogy a felmerülő költségek számbavételével nagyjából mi az az összeg, amivel megérné a Facebooknak bevezetni a fizetős verziót úgy, hogy az elérhető ár legyen a felhasználók számára. Arra jutottak, hogy körülbelül havi 11-14 dollárt, azaz nagyjából 2700-3500 forintot kérhetnek majd Zuckerbergék az oldal használatáért,írja a hvg.

2021-10-05 08:24:42 - Mindenegyben Blog