MindenegybenBlog

Hatalmas a boldogság, áradnak a gratulációk. Csonka András fülig érő mosollyal kürtölte világgá

Rendesen meghatódott a színész.

Csonka András csütörtökön ünnepelete az 59. születésnapját. Ennek alkalmából a barátai és kollégái nem mindennaoopi meglepetést eszeltek ki.

A színész a Legénybúcsú című darabban szerepelt. A taps után a nézők még marasztalták Csonkát, a barátai pedig hatalmas tortát toltak a színpadra.

„Nem zavar a korom, hiszen az életem ugyanazon a rezgésszámon pörög, mint korábban. Nem érzek különbséget… Talán egy kicsit azon gondolkodtam el, hogy mit csinálnék másképp, ha most kezdhetném a felnőtt életemet, de csak apróságok jutnak eszembe. Talán jobban ráfeküdnék a nyelvtanulásra és talán a főiskola előtt elmennék egy kicsit világot látni, de ezek nem olyan dolgok, amiket most ne tehetnék meg. Alapvetően szerencsés vagyok, hiszen van egy szakmám, amit imádok és ennek köszönhetően belekóstolhattam a popzenébe és a műsorvezetésbe is”

- mesélte a színész a Ripost-nak, aki komoly tervekkel vág neki az 59. életévének.

„Sok mindent meg kell tanulnom a fiataloktól. Például ebben az évben szeretném elindítani a saját YouTube csatornámat és jó lenne, ha egy kicsit hangsúlyosabb lehetne az életemben a zene. Az ember csak akkor öregszik meg, ha már az emlékeinek él és csak visszafelé tekint. Én még nagyon nem itt tartok…”

- mondta Csonka András.

2024-01-17 12:42:53 - Mindenegyben Blog