MindenegybenBlog

Hatalmas a boldogság Tóth Veráéknál!Megtörtént! Most jött a csodálatos bejelentés, Tóth Veráék nem is lehetnének boldogabbak

Hatalmas a boldogság Tóth Veráéknál!

Tóth Veráék nehéz napokat tudnak maguk mögött, ugyanis a Sberbank bukása miatt ők is csődközeli állapotba kerültek. Most viszont itt a nagyon pozitív fordulat!

Sajnos a szemmel jól látható összeg nekünk is bent ragadt, ami komoly problémákat eredményezhet. Mi felelősséggel tartozunk az alkalmazottainkért, ezáltal a családjaikért is, akiknek fizetést kellene adni. Most egyetlen dolgot tehetünk, hogy mindenkitől türelmet kérünk.” – mondta korábban a Borsnak, Pauli Zoltán, aki szentül bízott benne, hogy nem kell majd kölcsönkérniük, vagy hozzányúlniuk a megtakarításukhoz ahhoz, hogy túllendüljenek ezen a nehézségen.

”Még a fizetési határidők lejárta előtt megkaptuk a kártalanítást, így át tudtuk utalni a pénzeket 

„Minden partnerünk türelmes volt, mi szaladgáltunk banktól bankig, mire sikerült több helyen is számlát nyitnunk, és még a fizetési határidők lejárta előtt megkaptuk a kártalanítást, így át tudtuk utalni a pénzeket, így nem volt és nem is maradtak adósságaink. Megnyugtató érzés, most visszagondolva azért voltak pánik közeli élményeink” – magyarázta a séf, majd hozzátette:

„Nekünk szerencsénk volt, nem érte el a vagyonunk a kártérítés maximális értékét, így minden forintunk megmaradt, megmenekült a vállalkozásunk.”

Bors

2022-03-29 09:30:16 - Mindenegyben Blog