MindenegybenBlog

Hatalmas baleset ! Lezárták az autópályát ! Közel 10 km-es a torlódás.....,2 óra az átjutási idő.

BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2022. július 16. 09:35

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M1-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, Győr térségében korábban három személyautó ütközött össze. A 123-as km-nél újra két sáv autózható, de a torlódás továbbra is jelentős, 30-40 perc a plusz menetidő.Az ellenkező, Hegyeshalom felé tartó irányban, a 69-es km-nél ugyancsak több jármű karambolozott. Az érintett oldalon megállították a forgalmat, aki teheti a 61-es km-nél lévő Tatabánya-CENTRUM csomópontnál válassza az 1-es főutat. A baleset következtében ugyanott a főváros felé torlódás van, közel háromnegyed óra a menetidőtöbblet.A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalota határállomás előtt az erős tranzitforgalom miatt 5 km-es a kilépésre váró kamionsor, valamint 1 km-es a személygépkocsisor. Személyautóval érdemes a Nagylak csomópontnál a határ felé kerülni. A 43-as főúton, Makó belterületén, a 30-as km-nél két személyautó balesete miatt félpályás korlátozást vezettek be.

[LAPOZAS]

 

A 4-es főúton Fegyvernek átkelési szakaszán, a 128-as km-nél új körforgalmi csomópontot alakítanak ki. A fél útpályát lezárták, jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.  

A 85-ös főúton Petőháza belterületén, az 53-as km-nél a vasúti átjárót felújítási munka miatt július 22-én péntekig lezárták, a forgalmat kijelölt terelőútra irányították.

 

A Híd Kárpátaljáért programhoz kapcsolódóan Magyarország Kormánya 5 segítségpontot jelölt ki az érintett önkormányzatokkal és karitatív szervezetekkel közösen. A segítő pontok a következő helyszíneken találhatóak:Záhony, Ady Endre út 79.Barabás, Árpád utca 28. – Petőfi Sándor Művelődési HázLónya, Árpád utca 113. – Művelődési HázBeregsurány, II. Rákóczi Ferenc utca 1. – KastélyparkTiszabecs, Rákóczi Ferenc utca 13. – II. Rákóczi Ferenc Körzeti Általános IskolaRészletek: https://www.utinform.huHatárokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: http://www.police.hu

2022-07-16 09:49:11 - Mindenegyben Blog