MindenegybenBlog

HATALMAS ÉGZENGÉS JÖN, csúnya viharral, JÉGGEL!! ÓRÁRÓL ÓRÁRA MUTATJUK HOL CSAP LE A VIHAR 16, 17, 18, 19, 20 órakor >>>>

NAGYON durva IDŐ KÖZELEG! JÖN valami sokkal rosszabb, mint a kánikula! JÉGGEL, Iszonyatos ESŐVEL és komoly viharral CSAP LE AZ ÍTÉLETIDŐ pár óra múlva! EZEKRE a megyékre már kiadták a MÁSODFOKÚ riasztást >>>>

Szöveges figyelmeztető előrejelzésFigyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2020.08.11. kedd éjféligA napi középhőmérséklet kedden már kevesebb helyen – főként a déli országrészben, az Alföldön, illetve városi környezetben haladja meg a 25 fokot.

16 óra

17 óra

18 óra

19 óra

 

Forrás: https://kiderul.startlap.hu/

Kedden a Dunántúlon, illetve a középső tájakon több helyen várható zivatar. A zivatarokhoz helyenként felhőszakadás (20-50, főként északnyugaton néhol 50-60 mm feletti csapadék), viharos (60-70, egy-egy helyen 70-90 km/h-s) szél és jégeső társulhat.

2020.08.11. 05:52 Országos Meteorológiai Szolgálat

Országos előrejelzés: kedd estig

A fátyol- és gomolyfelhők mellett főként a Dunántúlon és a középső országrészben alakulhat ki zápor, zivatar, néhol felhőszakadás, jégeső kíséretében. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatarok környezetében erős, viharos széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 32 fok között alakul. Késő estére 20, 25 fokra hűl le a levegő.

Országos előrejelzés: kedd estétől szerda reggelig

Fokozatosan csökken a felhőzet, a délután kialakult csapadékgócok elhalnak, ugyanakkor a Nyugat-Dunántúlon hajnalban újra kialakulhat zápor, zivatar. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatarok idején a szél átmenetileg megerősödhet. Hajnalra általában 14 és 20 fok közé csökken a hőmérséklet.

Országos előrejelzés: csütörtök

Napos időre számíthatunk az ország nagy részén kevés, a Dunántúl nyugati felén több gomolyfelhővel, illetve nyugaton délután növekvő fátyolfelhőzettel. A Dunántúl nyugati felén helyenként zápor, zivatar várható, másutt csapadék nem valószínű. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatar környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 12, 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28, 32 fok között valószínű.

[LAPOZAS]

Országos előrejelzés: péntek

Északkeleten általában kevés felhő, napos idő várható, másutt sok magasszintű felhő mellett erőteljesebb gomolyfelhő-képződésre van kilátás, és több helyen valószínű zápor, zivatar, nyugat felé haladva növekvő eséllyel. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatar környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13, 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26, 32 fok között valószínű. A Dunántúlon lesz napközben a hűvösebb

2020-08-11 16:28:28 - Mindenegyben Blog