MindenegybenBlog

HATALMAS ÉS TELJESEN VÁRATLAN FORDULAT! Durva szigorítások jönnek, ha nem oltatod be magad! EZEK A TILALMAK FOGNAK AZOKRA VONATKOZNI, akik nem oltatják be magukat! >>

VÁRATLAN FORDULAT! Durva szigorítások jönnek, ha nem oltatod be magad! EZEK A TILALMAK FOGNAK AZOKRA VONATKOZNI, akik nem oltatják be magukat! >>Nagyon durva!!! Ha nem lesz koronavírus oltási könyved, akkor……

„Az oltási könyv nagyon fontos okirat lesz majd a tömeges oltást követő hónapokban„ – mondta Gulyás Gergely decemberben egy kormányinfón. Majdnem biztos, hogy légitársaságok is fognak ilyen szabályokat előírni, Magyarországon és külföldön egyaránt lehetnek ilyen szabályok” – magyarázta egy kormányinfón a miniszterelnökséget vezető miniszter.A rendezvényszervezők is kérhetik.Mivel a nagyobb rendezvények látogatásához a szervezők elvárhatják, hogy a részvevők legyenek beoltva, szükséges ennek igazolása is. Lesz olyan koncert, focimeccs vagy konferencia, amit nem látogathat olyan ember, aki nincs beoltva. Ez igaz lehet több utazási célpontra is. Az oltottság igazolásához egy digitális egészségügyi útlevélre lesz szükségünk.-írta a ripost.hu.

Az egész eddigi koronavírus-járvány legnehezebb két hete előtt áll az ország – közölte a miniszterelnök csütörtökön. Orbán Viktor a Facebook-oldalára feltöltött videóban mindenkit arra kért, regisztráljon a koronavírus elleni oltásra, és oltassa be magát.

[LAPOZAS]

A kormányfő elmondta, hogy a nap folyamán egy nagyon különleges tudást birtokló orvos-tudós csoporttal, járványmatematikusokkal találkozott, akik abban segítenek, hogy meg lehessen érteni, hogy az egészségügyi jelenségek milyen trendekké állnak össze, azaz „mi fog velünk történni a következő napokban és hetekben”.

„Csupa rossz hírem van. A helyzet úgy fest, hogy az egész járvány, az egész eddig tapasztalt járvány legnehezebb két hete előtt állunk. Az újfajta mutációk megjelenése miatt a fertőzések száma erősen nő és nőni fog” – fogalmazott.

Hozzátette: olyan terhelés lesz a kórházakon, mint amilyen még nem volt. Minden orvosra, minden ápolónőre, minden lélegeztetőkészülékre szükség lesz – mondta a miniszterelnök.Orbán Viktor arra kért mindenkit, hogy a saját maga életében a lehető legfegyelmezettebben próbálja meg betartani azokat az előírásokat, amelyeket az operatív törzs közzétesz.

„Versenyt futunk az idővel” – hangsúlyozta. Közölte, ha sokan regisztrálnak, sokan jelentkeznek oltásra, sokan oltatják be magukat, akkor ez a nehéz időszak lerövidül; ha kevesen regisztrálnak, kevesen oltatják be magukat, a nagy nyomást jelentő időszak hosszabb lesz.-írja a hirado.hu.

2021-03-14 19:58:37 - Mindenegyben Blog