MindenegybenBlog

Hatalmas fordulat az időjárásban: ilyen lesz a hétvége:

Nem ,nem fog esni a hó , sőt akár napozhatunk is .Az elmúlt hetekben megszokhattuk, hogy a hűvösebb, szelesebb hétköznapok után hétvégére kivirul az idő, és hódolhatunk a szabadtéri programoknak. Ezúttal sem lesz másképp. Míg csütörtökön legfeljebb 8 fok lehet országszerte, addig vasárnapig már 20 fok felett is lehet a hőmérséklet!

Csütörtök:

Többnyire napos időre számíthatunk, azonban a Dunántúlon, és az Északi-középhegységben változó mennyiségű és vastagságú felhőzetre van kilátás. A legtöbb napsütés a Dél-Alföldön várható, csapadékra nem kell számítani. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 15 fok közé esik. Késő estére 3 és 8 fok közé hűl le a levegő.

Péntek:

Nagyrészt napos időre számíthatunk északkelet felől megnövekvő fátyolfelhőzettel, kisebb gomolyfelhő-képződéssel. Csapadék nem lesz.Helyenként megerősödik az északkeleti, északi szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 17 fok között alakul.

Szombat:

Csapadékmentes, napos idővel kezdődik a hétvége. A hőmérséklet éjszaka ugyan lecsökkenhet akár -3-ig is, de a nappali órákban már 15 - 20 fok között állhat meg a hőmérő higanyszála.

Vasárnap:

Derült vagy gyengén felhős, napos idő várható. Csapadékra nem kell számítani.Mérsékelt marad az északias szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között valószínű.

(met)

2019-03-28 09:07:06 - Mindenegyben Blog