MindenegybenBlog

Hoppá!Ez az igazság! Mégsem válnak el Palik Lászlóék

Hihetetlen fordulat, bár már biztosan nincs visszaút a kapcsolatukban, hivatalosan mégsem válik el Marsi Anikó és Palik László – tudta meg a Blikk. Bombaként robbant a hír, hogy a Dominikáról hazatérő Palik László már nem lakik együtt a családjával. Olvasóriporterünk vette észre, hogy az Exatlon műsorvezetője egy második kerületi társasház lakását bérli, ahol egyedül, felesége és fiai nélkül látják rendszeresen.Akkor lapunk megkereste az érintett feleket, de cikkünkhöz nem kívántak semmit hozzátenni. Azonban egy, a TV2-höz közelálló informátorunk szerint ez még nem azt jelenti, hogy a házaspár válik, sőt, egyes információk szerint egyáltalán nem áll szándékukban beadni a válókeresetet.

– Nem arról van szó, hogy kibékülnek, csupán csak arról, hogy feleslegesnek érzik elindítani a jogi procedúrát. Lacinak ez a harmadik házassága, egyhamar nem fog újra megnősülni. Anikónak pedig nem fontos a válás, hiszen a legfontosabb kérdésben, a gyerekek felügyeleti jogában megegyeztek – kezdte informátorunk, aki szinte minden nap találkozik Anikóval a TV2 épületében.

– Rendszeresen beszélgetünk, nyilván az utóbbi napok pletykái is szóba kerülnek, ilyenkor és mivel Anikó egy nagyon kedves és nyitott nő, nem titkolja el előttem a részleteket. Nem igaz az, hogy Anikó már válási papírokkal érkezett Dominikára! Ő mindössze annyit kért Lacitól, hogy amikor hazajönnek, már ne költözzön haza, válásról szó sem volt – cáfolta a napokban felreppent híreket a csatornánál dolgozó informátorunk, majd hozzátette: „szerencsére Lacival a legnagyobb egyetértésben nevelik a fiaikat. Vilmos és Vince is rugalmasan kezelik a helyzetet, megszokták már az elmúlt évek során, hogy a szüleik külön élnek.”

Informátorunk azt is tudni véli, hogy a Marsi–Palik házaspárnak azért sem fontos a válás, mert nincsen közös vagyonuk sem.

[LAPOZAS]

A családi ház, amelyben a Tények műsorvezetője él a fiúkkal, még bőven a házasságuk előtt került Anikó tulajdonába, míg Laci a külföldön eltöltött évek miatt nem halmozott fel vagyonokat Magyarországon, így nincsen min osztozniuk.

– A siófoki házukat is már évekkel ezelőtt eladták, de az a ház Lacié volt. Spanyolországban pedig bérelték a lakásukat, emiatt ott sincsen már osztozásra váró vagyon – mondta informátorunk. Elmondása szerint Anikó és Laci a legnagyobb egyetértésben nevelik fiaikat, az Exatlon műsorvezetője akkor viszi el őket, amikor csak akarja, Anikó nem akadályozza a gyerekek kapcsolattartását az édesapjukkal.

– Igazából minden úgy működik náluk, mint az eddigi években, csak most nem kontinensek választják el őket egymástól, hanem csak pár kilométer. Az viszont biztos, hogy Anikó nem fog kibékülni Lacival, boldog, hogy sikerült békésen lezárniuk ezt a kapcsolatot. Szerintük az csak egy papír, ami semmit sem jelent, nem is foglalkoznak azzal, hogy bíróságra menjenek emiatt – tette hozzá a munkatársa.

Olyannyira nem, hogy a Blikk megtalálta a cégadatok között, hogy a Tények műsorvezetője idén februárban is úgy szerepelt egy vállalkozásnál, mint Palik Lászlóné Marsi Anikó. Úgy tudjuk, Anikó hivatalosan megtartja ezt a nevet.

Kérdéses persze az, hogy ez az állapot meddig marad ilyen idilli, hiszen előbb-utóbb találhatnak maguknak új szerelmet, akkor pedig, egy esetleges új frigy esetén, előbb ezt hivatalosan is le kellene zárni.

2021-06-11 08:03:15 - Mindenegyben Blog