MindenegybenBlog

Idegrohamot kapott Gyurcsány Ferenc a stúdióban élő adásban - videó

Gyurcsány Ferenc durván kiakadt a stúdióban: „ez egy botrányos kormány és botrányos rendszer”

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke az ATV Egyenes Beszéd című műsorában arról beszélt, hogy nem akarják megengedni, hogy még egyszer olyan köztársasági elnököt jelöljön a kormány, aki egy újabb botrányban, akár egy újabb pedofil botrányban lesz érdekelt.

A baloldal vezére, aki láthatóan már a stúdióba is ingerülten érkezhetett, már ezen a ponton idegeskedni kezdett, ugyanakkor amikor arról kérdezték, hogy Novák Katalinhoz és Varga Judithoz hasonlóan ő miért nem vállalta a felelősséget 2006-ban, miért nem mondott le, elszabadult a pokol. 

Intenzíven gesztikulálva és a riporter mondatát félbeszakítva, verejtékgyöngyökkel az arcán a baloldal vezetője igyekezett magyarázatot adni, miközben a felvetett kérdést elkerülve, alaptalanul a miniszterelnökre terelte a szót. Ezután hevesen, ujjal mutogatva kezdett kérdéseket intézni a műsorvezető felé, amiért merészelt egy sokakat foglalkoztató témát felhozni.

Gyurcsány a beszédének végére teljes mértékben elvesztette az önuralmát, és a műsorvezetőt támadva kijelentette, hogy

Valójában ön engem nem kérdez ezzel a kérdéssel, hanem vádol. Az ön kérdése, az vád. És visszautasítom, hogy ön vádoljon.

Majd közölte, hogy őt nem érdekli, hogy a műsorvezető kit, miről kérdez.

2024-02-13 18:11:34 - Mindenegyben Blog