MindenegybenBlog

Ilyen még SOHA nem volt Magyarországon! 2,5 millió forintos PÉNZTÁMOGATÁST adnak a családoknak autóvásárlásra! Netto összeg és sosem kell visszafizetni, AJÁNDÉKPÉNZ!

A beharangozott családvédelmi program

Ahogy azt már Gulyás Gergely is említette a Kormányinfón, a miniszterelnök bejelentette az akcióterv részleteit:

Bevezetik a fiatal házasok gyermekvállalási támogatását – minden 40 év alatti nő, aki első házasságát köti, 10 millió forintos kedvezményes kölcsönben részesülhet. A törlesztést gyermekenként 3-3 évre felfüggesztik, egy harmadik gyerek születése esetén pedig a kölcsön teljes összegét elengedik.

Bővítik a csok-ot, a két vagy több gyermekes családok használt lakásokra is felvehetik majda 2. gyermek születésekor egy, a 3. gyermeknél négy, és minden további gyermek születésekor 1-1 millió forintot vállal át a kormány a jelzáloghitelekbőla 4 vagy több gyerekes nők életük végéig mentesülnek az szja-fizetés alól.

Nagycsaládosok autóvásárlási programja: 2,5 millió forint vissza nem térítendő támogatást adnak a 7 személyes autókhozteljes bölcsődei ellátás 2022-ig, a miniszterelnök 21 ezer új férőhelyet ígért 3 év alatt.Nagyszülői gyed bevezetése, mostantól a nagyszülők is otthon maradhatnak a gyerekekkel, hogyha a szülők így döntenek

2019-02-11 14:19:40 - Mindenegyben Blog