MindenegybenBlog

Itt a vége! Drámai hír érkezett !Rossz hírek érkeztek Balogh Zoltánról

Dagad a botrány! Balogh Zoltán is lemondott 

Balog Zoltán távozott a magyar református egyház vezetői székéből, amint arról az rtl.hu beszámolt. Ezzel párhuzamosan az ellenzéki erők Rogán Antal és Orbán Viktor távozását is sürgetik. Balog Zoltán lemondása után a média összegyűjtötte a volt politikus és egyházi vezető legjelentősebb botrányait, valamint egy különösen kedvezőtlenül öregedő interjúra is rávilágítottak. Jelen cikkünkben Balog Zoltán lemondásának különböző reakcióit vesszük sorra.

Szabó Tímea ellenzéki politikus azt írta a Facebookon: „a történetnek itt még nincs vége! Ki lesz a következő?” Pártja, a Párbeszéd-Zöldek pedig : „Egy, kettő, három… Nem, ez nem Molnár Ferenc vígjátéka, hanem maga a valóság: az Orbán-rendszer bukásszámlálója. De Novák, Varga, Balog kilépése még csak a kezdet. Lassan felkészül: Rogán, Orbán”.

A Jobbik is hasonlóan gondolkodott. Ők azt írták: „Üdvözöljük Balog Zoltán lemondását, felkészül: Orbán Viktor!” A párt volt elnöke, Jakab Péter azt írta: „Jöhet a többi pedofilvédő, Orbánnal az élen!”

A Momentum volt elnöke, Gelencsér Ferenc azt írta: „Lemondott Balog Zoltán a zsinati elnöki tisztjéről. Jöhet a püspöki pozíciója! Távozzon a közéletből!”

Nyitókép: MTI / Hegedüs Róbert

kicsit oldjuk a feszültséget íme egy kis kedvcsináló paródia:

2024-02-16 17:50:39 - Mindenegyben Blog