MindenegybenBlog

Itt a vége ! Elengedte férjét Fésűs Nelly... Ennek így kellett történnie

Fésűs Nelly és férje, Vajtó Lajos nyolc évi együttélés után mondták ki egymásnak a boldogító igent három évvel ezelőtt, amikor a férfi titkos álomesküvőt szervezett. Az életük azóta sem kevésbé romantikus – ezt a Nyerő Páros-ban is láthatták a nézők. De hogy miért működik ez, és hogyan lehet, hogy a vírus miatti bezártság ellenére nem mennek egymás nyakára, arról Nelly a  vallott.

– Rájöttünk, hogy akkor sem megyünk egymás agyára, ha sok időt töltünk együtt. Hozzáteszem, szerencsére adottak az életkörülményeink ahhoz, hogy békében tudjunk együtt lenni – ha harmincöt négyzetméteren élnénk, valószínűleg rövid távon megbolondulnánk – kezdi a színésznő a magazinnak, hozzá téve, hogy mindkettőjüknek van szabad tere, ahová elvonulhat, ami rengeteget számít.

Nincs mit szépíteni a dolgon: szabadságra van szükségük

– Nálunk ez alapvető igény. Semmilyen körülmények között nem fordulhat elő, hogy bezárjuk vagy korlátozzuk a másikat. Abba a férjem is belepusztulna, és én is. A mi házasságunk nem arról szól, hogy lasszót kötünk egymás nyakára. Sosem kérdeztem meg tőle, hová megy. Dolga van, intézi. Amikor kell, hazajön. Ennyi a lényeg. Nem hívogatom őt napközben, hogy hol van, mit csinál, maximum csak akkor ha hirtelen eszembe jut, hogy együtt szeretnék vel ebédelni. Mi így randizgattunk, amikor még lehetett.

2022-03-12 22:53:41 - Mindenegyben Blog