MindenegybenBlog

Itt a vége!Elhagyja a családját! Külföldön kezd új életet Lagzi Lajcsi lánya

Galambos Lajos szépséges lánya, Bogi szerint a stílus az egyetlen olyan luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól mennyi pénze van. A 22 éves lány gőzerővel igyekszik betörni a hazai divatszakmába – ám inkább ruhatervezőként, mint modellként. Szülei igazi példaképek számára. – ...mindketten nagy gondot fordítanak az öltözködésre, az apró részletekre. Apa stílusa inkább extravagánsnak mondható, szereti a friss, élénk színeket, mintákat, a feltűnő darabokat, míg anya a megtestesült nőiesség, a kifinomultelegancia. igazi példaképek számomra! – magyarázza Bogi a .

Külföldön tanulva kezd majd új életet

A lány először képeket festett, majd alkotásait, egyedi mintáit nem vászonra, hanem ruhákra vitte át. Egyelőre csak a családjának, barátainak gyárt személyre szabott darabokat, cipőket, kabátokat, táskákat, de szeretné a saját márkáját, a GBA Style-t is létrehozni.

– Ehhez azonban nem elég a jó stílusérzék, úgyhogy az IBS mellett elkezdtem még egy egyetemet, hogy aztán az itthon tanultakat külföldön tudjam kamatoztatni. Idővel szeretnék majd a divat fellegvárába, Franciaországba és Olaszországba költözni, hogy a legnagobbaktól tanulhassam meg a szakma csínját-bínját.

2021-03-25 14:26:32 - Mindenegyben Blog