MindenegybenBlog

Itt a vége!Gáspár Győzőtől kell búcsúznunk!

A Gáspár család új fejezetet nyit életében: Salgótarján után egy másik helyszínre költöznek. Győzike nemrég megosztotta az új otthonuk képeit, amelyben az elkövetkezendő évtizedeket szeretnék eltölteni, a Bors információi szerint.

Az idők során sok emléket gyűjtött a család Salgótarjánban, ahol kalandok és kihívások sorát élte meg. A költözéssel új kihívások elé néznek, búcsút intve a régi otthonuknak, mely tele van történetekkel és amely a Gáspár lányok gyermekkorának és serdülőkorának színteréül szolgált.

A Gáspár család háza, amely országszerte ismertté vált, és amelynek minden zuga egy-egy múltbéli eseményeket idéz, hamarosan új tulajdonosra talál. A változás nemcsak a családot, hanem a környéket is érinti, hiszen a paparazzók és a kíváncsi látogatók jelenléte is megszűnik.

Az új otthonról Győzike szombaton osztott meg részleteket az Instagramon, jelezve, hogy a család hosszú távra tervez az új helyen.

Az épülő villa kétszintes, több szobával rendelkezik, és már majdnem befejezésre került. A pontos új helyszínt még nem árulta el, de ígérete szerint hamarosan ezt is megosztja a nyilvánossággal. A család számára ez a lépés egyben az elmúlt öt évtized emlékeinek elengedését is jelenti, ami nem volt könnyű döntés.

2024-03-10 15:31:39 - Mindenegyben Blog