MindenegybenBlog

ITT A VÉGE! Istenes Bence most jelentette be! Otthagyja végleg, így reagált a család

Lehet, hogy nem térnek vissza Németországba?

Istenes Bence (33) mert nagyot álmodni, és sikerült is megvalósítania a vágyait. Miután itthon sikeres műsorvezető lett, kiköltözött családjával Kölnbe, és meghódította Németországot is. Fiatal kora ellenére már most igen szép karriert futott be. Jelenleg hazánkban az Álarcos énekes című produkció műsorvezetője. A szakmában mindenki tudja róla, hogy nagyon jól keres, de azt kevesen gondolnák róla, hogy rettenetesen megfogja a pénzt. Spúr embernek is tartja magát.

Nem szórja a pénzt

Bence az a típus, aki előre gondolkodik és hiába az egyik legsikeresebb férfi műsorvezető hazánkban, úgy gondolja, hogy semmi nem tart örökké és a mai világban semmi sem biztos. Kollégái azt mondják róla, hogy ugyan megválogatja, hogy mit vállal el, de mindig alázatos a munkában és hiába keres jól, nem szórja el a pénzét. Sőt, minél többet keres, annál inkább spórol. Ezt maga is elárulta a napokban közösségi oldalán, hogy évekkel ezelőtt még elképzelni sem tudta, hogy saját maga végzi a ház felújítását. Az eredmény nem lesz annyira tökéletes, mintha szakember csinálta volna, de ezen sokat tud spórolni.

„Nem olyan, mintha szakember csinálná, de elképesztően jó érzés, hogy magadnak csinálod, hogy szépül a lakás és olcsóbb, ami egy ilyen spúr embernek, mint én, kifejezetten nagy öröm."- árulta el közösségi oldalán.

Kétkezi munkát is vállalt

Soha életében nem szórta a pénzt és kamaszkorában mindent megtett azért, hogy minél kevesebb pénzt kérjen édesanyjától, aki egyedül nevelte. - Már a suli mellett is elmentem dolgozni, vállaltam költöztetést vagy bármit, csak ne anyától kelljen zsebpénzt kérni. Tudtam, hogy nekik is kevés van, jobbnak láttam, ha megkeresem. Ez pedig nem változott. Akkor sem, amikor a VIVA TV-nél dolgoztam kevés fizetésért, és most sem, amikor az RTL Klubnál dolgozom jóval több pénzért. Persze van prioritás, fontos egy lakás, egy jó autó és az, hogy mindig legyen félretett pénzem. De amit megkeresek, azt nem szórom el."- árulta el korábban egy tévéműsorban.

[LAPOZAS]

Szeretnek egy helyen együtt dolgozni

Bence és Adél a tavalyi Nyerő párost leszámítva 2012-ben szerepeltek együtt az X-Faktor harmadik szériájában, ahol megismerték egymást, de most újra együtt dolgoznak. A műsorvezető kedvese az egyik zsűritag, pontosabban „nyomozóként” tűnik fel a műsorban. Szeretik az ilyen felkéréseket, hiszen egy helyről ketten vihetik haza a pénzt.

Ugyan korábban azt nyilatkozta az énekesnő, hogy a gyerekek, Nátán (4) és Ádin (2) miatt jó időre visszavonul, és csak rájuk szeretne koncentrálni, de mégis meggondolta magát, hiszen abban nagyon egy hullámhosszon vannak a fiatalok, hogy minden forintot meg kell fogni és addig kell ütni a vasat, amíg meleg.

Felmondják az albérletet?

Az itthoni munka miatt most hazaköltöztek, de éppen azon hezitálnak, hogy vissza se mennek Németországba. Négy évvel ezelőtt költöztek Kölnbe. A fiatal apuka a német X-Faktort vezette, de a műsornak nem indult új évada, és még nem kapott olyan felkérést, amit szívesen elvállalt volna. Két országban két lakást fent tartani pedig nem olcsó mulatság, ráadásul a folyamatos ingázás sem kevés pénz.

2020-12-01 17:06:16 - Mindenegyben Blog