MindenegybenBlog

Itt a vége! Válik Kulcsár Edina és Csuti

Csuti az Instagramon tudatta követőivel, hogy hiába próbálkoztak Kulcsár Edinával rendbe hozni a házasságukat, az minden erőfeszítésük ellenére zátonyra futott.

Csuti lesújtó hírt osztott meg az Instagramon: hiába tettek meg mindent, nem tudják együtt tovább folytatni, vége a házasságának Kulcsár Edinával.

- Nem is tudom hol kezdjem… Egy évig küzdöttünk, de mivel mindenkettőnknek más a szeretet nyelve, így elengedtük egymás kezét…

Annyira szerettem volna, hogy működjön, ahogyan Edina is, és mindketten meg is tettünk mindent, hogy rendbehozzuk a házasságunkat, de sajnos nem ment, vége!

Van egy örök közös célunk, hiszen itt a két fantasztikus gyermekünk és mindkettőnknek az a küldetése, hogy ők azt lássák, hogy összetartunk és, hogy szeretetteljes környezetet teremtsünk számukra.

Edinával továbbra is segítjük egymást, dolgozunk együtt és neveljük a gyerekeket. Próbáljuk feldolgozni ezt a nehéz helyzetet, ráadásul egy ideje már tart ez az állapot, így kérünk szépen mindenkit, hogy tegyetek ti is így és kíméljetek meg minket a rosszindulatú és ítélkező kommentektől. Kérjük a sajtó munkatársait, legyenek tekintettel a helyzetre, magánéleti témában nem kívánunk nyilatkozni! Köszönjük előre is a támogatásotokat! - írta Csuti az Instagramon.

Az egész országot sokkolta a hír, amikor a sztárpár a Nyerő Páros elején kitálalt, így az ország megtudhatta, hogy nincs minden rendben a kapcsolatukkal. Azért vállalták be a műsort is, hogy mindent megtegyenek a családjukért, megoldják a problémákat.

Csuti posztjából most kiderült, még mindig küzdenek a házasságuk megmentéséért. Edina és Csuti szerelme 2016 óta tart, s két gyermekük is született, Medox és Nina.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szabó-Kulcsár Edina 👰🏻❤️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés

2022-01-14 18:31:00 - Mindenegyben Blog