MindenegybenBlog

Itt az igazság !Ezért szűnik meg a facebook!

A cég megelégelte, hogy csak egy egyszerű közösségi média szolgáltatóként tekintenek rájuk, ezért nagy változtatásokat terveznek, a cég neve is más lesz!

A The Verge értesülései szerint hamarosan átnevezik a Facebookot, bár vélhetően ez csak a közösségi oldalt működtető céget érintené. Mint írják, a döntés mögött üzletpolitikai megfontolások rejlenek. Az utóbbi időben több kritikát is kapott a Facebook, és nem szeretnék, hogy ezek az anyavállalatra is kihassanak.

Nemrég metaverzumprojektet is hirdetett a Facebook, melynek keretében tízezer embert vennének fel csak Európában. Többek között ez a projekt is indokolhatja a cég névváltását is. Mark Zuckerberg, a Facebook-vezérigazgatója a döntésekről egy konferencián fog részletesen beszélni.

A cég új neve szigorúan őrzött titok, és még az egész felső vezetés sem tud róla.

Lehetséges, hogy az új névnek köze van a „Horizont” szóhoz.

Eközben a Twitteren az embereknek sok ötlete támadt.

[LAPOZAS]

„Nevezd Hoolinak, vagy oszd fel a céget” – mondta egy felhasználó egy tweetben.

„Csodálatos lenne, ha a Facebook Ye-re változtatná a nevét” – mondta egy másik felhasználó.

„Megkaptuk a névváltoztatási kérelmét. A valódi nevekre vonatkozó szabályzatunk miatt azonban először faxon kell elküldenie nekünk bírósági végzése és új vezetői engedélye másolatát” – tette közzé egy másik felhasználó a közösségi médiában .

Szeptemberben a Facebook 50 millió dolláros befektetést jelentett be a szervezettel a Metaverse felelősségteljes felépítése érdekében – ez az összekapcsolt virtuális élmények új szakasza olyan technológiák felhasználásával, mint a virtuális és kiterjesztett valóság (VR/AR).

A Metaverse gyűjteménye virtuális terekben, ahol az emberek , akik nem ugyanabban a fizikai térben is létrehozhat, és fedezze fel együtt.

A közösségi hálózat azt is bejelentette, hogy 10 000 embert vesz fel a Metaverse fejlesztésének segítésére.

A vállalat szerint a következő számítástechnikai platform új kreatív, társadalmi és gazdasági lehetőségeket nyithat meg .

2021-10-23 13:16:32 - Mindenegyben Blog