MindenegybenBlog

ITT NAGY OKTÓBERI, NOVEMBERI ELŐREJELEZÉS : Ilyen idő lesz NOVEMBER közepéig! Ezt a szakértők sem értik….DÖBBENETES, hogy mi vár ránk…

ITT NAGY OKTÓBERI, NOVEMBERI ELŐREJELEZÉS : Ilyen idő lesz NOVEMBER közepéig! Ezt a szakértők sem értik….DÖBBENETES, hogy mi vár ránk…

ELőször nézzük meg a heti előrejlezést :

Csütörtökön az ország nagy részén már több napsütés várható, de a Dunától keletre és délután nyugaton, északnyugaton több felhő lehet az égen. Elszórtan esőre, záporokra még keleten, délkeleten lehet készülni, főként a nap eslő felében. A Dunántúlon megélénkül az északi-északnyugati szél. Délutánra 9 és 14 fok közé melegeszik a levegő.

Pénteken az ország nagy részén sok napsütésre számíthatunk, csak északnyugaton, illetve a délután második felében délen, délkeleten lehet több felhő az égen, de csapadék nem várható. A délies szél általában gyenge, mérsékelt marad. Reggelre többfelé pára, köd képződhet. Hajnalban -2, +8, délután 12-16 fokot mérhetünk.Szombaton egy gyenge hidegfront súrolja hazánkat, így többfelé megélénkül az északias szél. Napos-gomolyfelhős időre készülhetünk, csak néhol alakulhat ki gyenge zápor. Kora reggel -1, +7, napközben 13-18 fok valószínű.

Vasárnap sok lesz a napsütés, de reggelre főként az ország középső harmadán többfelé köd illetve alacsony szintű rétegfelhőzet képződhet, amelny helyenként csak lassan oszlik majd fel. A légmozgás nem lesz jelentős. Reggel néhol gyenge fagy, napközben 13-17 fok várható. Hétfőn is jobbára napos, de reggel hideg, tbbfelé nyirkos időre van kilátás.

Ami pedig a távolabbi jövőt illeti, egyelőre úgy tűnik, egészen november közepéig nem kell számítanunk fagyokra, sőt a nappali csúcshőmérsékletek is 12 fok felett maradnak.

2021-10-14 08:10:08 - Mindenegyben Blog