MindenegybenBlog

Janza Kata megmutatta ritkán látott 17éves fiát.Ilyen jóképű férfit még nem láttál! – MUTATJUK A FOTÓT!

Janza Kata  megmutatta ritkán látott 17éves fiát.Ilyen jóképű férfit még nem láttál! – MUTATJUK A FOTÓT!

Janza Kata 17 éves fia, Samu elképesztően jóképű tinédzser lett, amint azt a legújabb képeken is láthatjuk. A híres anyuka és fia Rómából jelentkeztek be, ahol Samu vonzereje és magassága is kitűnik. Janza Kata, aki nemrég Jászai Mari-díjjal is elismerést nyert az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékének ünnepén, fia, Samu társaságában járta be az örök város utcáit, amelyről lelkesen számolt be.

Az utazás során készült anya-fia fotók Samuval, aki idén töltötte be a 17. életévét, megerősítik a kettejük közötti szoros kapcsolatot. A színésznő korábbi interjúkban is beszélt arról, milyen erős a kötelék a kisebbik gyermekével. A fotók alapján nyilvánvaló, hogy a szeretet és az összhang milyen mélyen összeköti őket. Samu tinédzserkorra igazán jóképűvé és magassá vált.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Janza Kata (@janzakata_hivatalos) által megosztott bejegyzés

Samu a Meglepetés magazinban 2023 decemberében osztotta meg, hogy gyerekként bár színpadon is megfordult, nem hiszi, hogy felnőttként édesanyja pályáját követné. Elmondása szerint tisztában van vele, mennyire bizonytalan és előre nem tervezhető a színészszakma, ő maga pedig a biztonságot és stabilitást részesíti előnyben.

2024-03-27 17:52:43 - Mindenegyben Blog