MindenegybenBlog

Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk ,Mariann a mai nap meghalt .

Hatalmas gyász: „A mennybe távozott” – megtörtént a legrosszabb, a 9 éves Marianna már nem játszhat többé

Tragédiával végződött a születésnapi parti, amit a nagymama tiszteletére rendeztek. Végül egy ártatlan kislány halálának a napja lett.

A medencébe fulladt bele a fiatal lány

A brazíliai Mato Grosso do Sul állam egyik üdülőhelyén kezdődött a rémálom, amikor egy család összegyűlt, hogy megünnepeljék a nagymama 75. születésnapját. A horrorisztikus eset február 12-én történt.

A kilencéves Mariana dos Anjos Faria csapdába esett a medencében, majd megfulladt, amiért a haját beszippantotta a lefolyó. Rejtély, hogy meddig lehetett az ártatlan kislány a víz alatt levegőért kapkodva, és hogy miért nem vette észre időben a családja, hogy segítségre van szüksége.

[LAPOZAS]

Úgy tudni, Mariana már nem lélegzett, mire édesapja kihúzta a medencéből, majd azonnal megkezdte az újraélesztését. A helyszínre riasztott mentősök vették át emelt szinten az életmentést, közben kórházba szállították, de az orvosok nem tudták megmenteni.

– Mérhetetlen fájdalommal a szívünkben közöljük a szomorú hírt, hogy kedves diákunk, Mariana dos Anjos Faria, az ötödik évfolyamról, a mennybe távozott– közölte Mariana iskolája a közösségi médiában.

Egyelőre nem tudni, hogy a rendőrség vizsgálja-e az esetet – írja a Mirror. 

2022-02-23 10:00:02 - Mindenegyben Blog