MindenegybenBlog

Kedves Mindenki ! Szomorú hírt kaptunk! Sajnos ő már nincs közöttünk. Gyászol Varnus Xavér nagyon megviselte az újabb szörnyű tragédia!

Kedves Mindenki ! Szomorú hírt kaptunk! Sajnos ő már nincs közöttünk. Gyászol Varnus Xavér nagyon megviselte az újabb szörnyű tragédia!

Váratlanul veszítette el testvérét a kiváló orgonaművész, Varnus Xavé, ugyanis öccse 45 éves korában meghalt. A megtört báty egyből repülőre szállt, amikor megtudta a tragikus hírt.

Varnus Xavér épp Kanadában tartózkodott amikor értesítették őt arról, hogy elhunyt a testvére. A családot megrendítette a hír, de próbálnak kitartani egymás mellett. Ádám halála váratlanul érte őket, hiszen a férfi nem szenvedett betegségben, egy félrement falat okozta a tragédiát.

Varnus Xavér nehéz időszakot él át, a legfontosabb számára, hogy édesanyját vigasztalni tudja. Számára is felfoghatatlan az, hogy elhunyt az öccse, de úgy érzi támaszt kell nyújtania. A testvérek mindent megosztottak egymással, szinte minden lépésükről beszámoltak a másiknak.

"Az önfeledt öröm, amikor 14 évesen először vehettem karjaimba a kórházban, és a veszteség érzése, amikor el kell most búcsúznom a testétől. Régi hagyományunk, hogy Kanadába való hazutazásom előtti napon anyával és Ádámmal, valamint a fiaival mindig elzarándokolunk a Fiumei úti temetőbe a családi sírbolthoz. Őseink maradványainál búcsúzunk el ilyenkor egymástól. Így volt ez idén márciusban is, nem gondolhattuk akkor, hogy ezen az ikonikus helyen találkozunk így, hármasban utoljára." - mondta a  az orgonaművész.

Varnus Xavér úgy döntött, hogy édesanyját magával viszi Kanadába, hogy megfelelő támaszt tudjon neki nyújtani.

"Újra írtam életem forgatókönyvét, mostantól minden pillanatban méltó helyet biztosítva számára. Koncertezni is együtt megyünk!" - jelentette ki Varnus Xavér, hozzátette, hogy a szülei korábban már éltek Kanadában, de mostanra megfakultak édesanyja emlékei az országról.

Ádámot egyébként október végén helyezik majd végső nyugalomra a Fiumei úti temetőben, a családi sírkertben.

2022-08-11 08:51:16 - Mindenegyben Blog