x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kemenesi Gábor nyilatkozott a kötelező maszk viselésről és TELJES KIJÁRÁSI TILALOMRÓL! Minden magyar állampolgárt érint!
Mindenegyben Blog - 2021. július 22. (csütörtök), 15:54

Kemenesi Gábor nyilatkozott a kötelező maszk viselésről és TELJES KIJÁRÁSI TILALOMRÓL! Minden magyar állampolgárt érint!

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 22

Kemenesi Gábor az InfoRádiónak adott interjújában elmondta, már nyáron berobbanhat a koronavírus negyedik hulláma.

A szakameber szerint idővel akár szezonális is lehet a járvány.

– A világ döntő többsége még a közelébe se került a normális átoltottsági szintnek, az emberek jó része még nem fertőződött át, szóval bőven van még mozgástere a vírusnak, és ez az, ami kibillentheti a szezonalitást. Fölösleges arra várni, hogy eltűnik, előbb-utóbb mindenkit megtalál ez a vírus – nyilatkozta Kemenesi Gábor, aki hozzátette: visszatér az az idő, amikor maszkot kell hordanunk, amikor távolságot kell tartanunk, mert így lehet megvédeni az oltatlanokat.

Hirdetés
[ ]

(A legfrissebb hírek itt)

Arra a kérdésre, hogy a delta-variáns mikor érheti el Magyarországot, azt felelte: jó eséllyel már itt van. Az, hogy mikor éri el a kimutatásához szükséges kritikus tömeget a vírus jelenléte, mikor okoz a járványügyi adatokban is a látványos emelkedést, még kérdés, de egyre valószínűbb, hogy ez akár már a nyáron is bekövetkezhet.

– Látjuk Nyugat-Európában, hogy ívelnek fölfele a görbék, miért maradnánk mi ki ebből, amikor az előtte lévő járványhullámokat is pontosan ugyanígy elszenvedtünk. Most is erre számítunk, nem gondolom, hogy a negyedik hullám után a koronavírus megszelídülne. A szelídülést akkor mondhatjuk, ha beállt az új koronavírus a többi sorába, és őszi-tavaszi kettős hullámmal, szezonálisan tér vissza, de ez egy hosszú távú kép. Jelenleg valószínűségekről beszélünk, egyre valószínűbb, hogy szezonális lesz, de az is nagyon valószínű, hogy ez még nem most következik be  véli a szakember.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés