MindenegybenBlog

Kiderült az igazság! Felfoghatatlan tragédia Békásmegyeren: “KÉSZ RÉMÁLOM, AMI MIATT A HALÁLBA UGROTT A 15 ÉVES KISLÁNY!

A budapesti elitgimnázium diákjai csúnyán kiközösítették azt a lányt, aki mélybe vetette magát egy békásmegyeri toronyház tetejéről – tudta meg a Bors.

Rejtélyes haláleset rázta meg a III. kerületi Madzsar József utca lakóit. Egy fiatal lány zuhant a mélybe az egyik több mint negyven méter magas, tizenöt emeletes panelház tetejéről. Azonnal szörnyethalt. A holttest sokáig egy fekete zsákkal volt letakarva. A rendőrök éppen a becsapódás helyét lezáró rendőrségi szalagokat távolították el, amikor a tragédia után néhány órával a helyszínre értünk.

– Megmutatták, de nem ismertem fel. Biztosan nem a házban lakott. A rendőrök már tudják, ki volt, a hátizsákját ugyanis a tizennegyedik emeleti lépcsőfordulóban hagyta, amiben ott voltak az iratai – mondta a Borsnak a ház gondnoka.

A tragédia okait rengeteg találgatás övezi. A Bors azonban most megtudta, hogy az öngyilkosság hátterében egy fiatal, iskolatársaiban csaló­dott tinédzser szívszorító története áll.

– Egy fővárosi elitgimná­ziumba járt nyelvi előkészítős osztályba. Most szeptemberben kezdte a nulladikot. Visszahúzódó volt, de eleinte semmi gond nem volt vele. Aztán az osztálytársai zrikálni kezdték, majd durván kiközösítették. Nem volt olyan tehetős a családja, mint a társaié, ezért is sokat bántották – mondta a Borsnak egy informátor, aki jól ismerte a lányt. Azt kérte, hogy ne írjuk le a nevét. Informá­cióink szerint a lány éppen a 15. születésnapja előtt egy nappal vetett véget az életének.

A lány egy fővárosi elitsuli tanulója volt, társai egy idő után zrikálni kezdték, majd teljesen kiközösítették.

[LAPOZAS]

A ház lakóival egyetemben, a zuhanás tragikus pillanatának három szemtanúját nagyon megviselték a történtek. Őket a helyszínen hallgatták ki a zsaruk. Úgy tudjuk, a lány nem a házban és nem is a közelben lakott. A családja olyan sokkos állapotban volt, hogy nem jelent meg a helyszínen. Ám az édesanya pár órával később megtörve nyilatkozott az üggyel kapcsolatban és ezt üzente mindenkinek: senkinek sem kívánom azt, amin most keresztül kell mennyek.. “Figyeljetek oda nagyon jól gyermekeitekre, mindig kérdezzétek meg mi bántja őket. Sose lehet tudni, mi van a felszín alatt.” – nyilatkozta az édesanya.

A VÉGSŐ ELHATÁROZÁSIG HÁROM STÁDIUMON KERESZTÜL VEZET AZ ÚT:

– Az első fázisban az alany azt gondolja: nekem valami nem megy. A másodikban már általában sem mennek a dolgai, amin nem képes változtatni. A harmadik szakasz a végső beletörődés, amikor az elkeseredett személy úgy véli, hogy sohasem tud átlendülni, élete végéig ki lesz közösítve az emberi társaságokból – magyarázta a Borsnak Végh József kriminálpszichológus, aki szerint a felismerés után az érzékeny tinik közül sokan inkább a halált, mintsem a szégyent választják.

VAN SEGÍTSÉG! Forrás: https://www.rtl-klub.me/2019/02/friss-felfoghatatlan-tragedia.html

Az eset 2019-ben történt ,viszont nagyon fontos hogy “Figyeljetek oda nagyon jól gyermekeitekre, mindig kérdezzétek meg mi bántja őket. Sose lehet tudni, mi van a felszín alatt.” - kérlek oszd meg ,hogy minden szülőhöz eljusson !

2021-09-14 09:10:51 - Mindenegyben Blog