MindenegybenBlog

Kiderült az igazság!Napok óta beszélik, hogy együtt van L.L. Juniorral! Végre megszólalt Király Linda

L.L. Junior szakított fiatal szerelmével a tehetséges énekesnővel, Dárdai Blankával. Azóta makacsul tartja magát a pletyka, hogy mindez egy másik nagyszerű magyar énekesnő, Király Linda miatt történt. Hiába mondta Junior, hogy egy tavalyi olaszországi találkozást fújnak fel, nem sikerült mindenkit meggyőznie.

A Bors most elérte Király Lindát, aki nagyot nevetett a feltételezésen, majd elmondta, egy szó sem igaz az egész történetből.

"Nincs erről igazán mit mondani. Semmi alapja nincs a pletykának. Olaszországban két külön társasággal voltunk, tényleg véletlenül találkoztunk. De tegyük is tisztába a dolgokat: Kezdem azzal, hogy az elmúlt hónapokban alig voltam itthon, az Egyesült Államokba szólított a munkám, többet tartózkodom a tengerentúlon, mint Magyarországon. Aztán azzal folytatnám, hogyvilág életemben irtóztam attól, hogy valaki ismerkedni kezd egy párkapcsolatban élő másikkal, ez egész egyszerűen nem én vagyok.Végezetül pedig: Juniort nagyon tisztelem, együtt indult a karrierünk, és barátságban vagyunk. Ja, és öt éve vagyok szingli, és ez az állapotom még mindig tart. Remélem ezzel mindent elmondtam" - mondta el a lapnak Király Linda.

2023-05-25 17:09:57 - Mindenegyben Blog