MindenegybenBlog

Kiemelt küldeményt kapnak az 53 év felettiek! Mindenképpen vegye át, mert fontos adatokat kérnek öntől!

NAGYON FONTOS LEVELEK POSTÁZÁSÁT KEZDTÉK MEG AZ 53 ÉV FELETTI MAGYAROKNAK! MINÉL ELŐBB BONTSA KI ÉS KÖVESSE A BENNE LÉVŐ UTASÍTÁSOKAT! VEGYE NAGYON KOMOLYAN, MERT MINDENKÉPPEN VÁLASZOLNI KELL A LEVÉLRE! TÁJÉKOZÓDJON MOST >>> 53 ÉS 57 ÉV KÖZÖTTIEK FIGYELEM! MINDANNYIAN FONTOS LEVELET KAPTOK! ITT VAN RÉSZLETESEN, HOGY MI A TEENDŐTÖK VELE! MUSZÁJ MEGCSINÁLNI!

Több százezer magyar fog nagyon fontos levelet kapni, ha akarja ha nem akkor is lesz vele dolga! Muszáj válaszolni nekik, mert ha nem teszi később nagyon fogja bánni!Milliókat bukhat a hanyagsága miatt!

Évek óta tart a nyugdíjbiztosítóval a kötelező adategyeztetés folyamata, melyben minden biztosított és valaha volt biztosított adatait nagyon részletesen ellenőrzik, elküldik és egyeztetik az illetékesekkel.Idén egy újabb korosztályhoz ugrott a lépcső, most elkezdték kiküldeni az adategyeztető leveleket az 1960 és 1964 között születetteknek.

Ők most mindannyian kiemelten fontos levelet fognak kapni, amiben benne van az életük során szerzett összes szolgálati idő a keresetükkel együtt.Ezek az adatok a nyugdíjbiztosító központi adatbázisából származnak, hiba sajnos bármikor lehet bennük, könnyen lehet, hogy nem szerepel benne valami, ami az Ön Munkakönyvében viszont benne van, így mindenképpen időt kell szánni az ellenőrzésre, mert a nyugdíja múlik rajta és azt valószínűleg Önnek sem mindegy, hogy mennyi lesz!

[LAPOZAS]

Mit kell vele pontosan tenni?

Tanulmányozza át a kereseti és szolgálati időről szóló adatokat, majd nézze meg a levélben szereplő tájékoztatót! Ha bármilyen hibát vagy eltérést talál azonnal jelezze a hivatal felé a mellékelt tájékoztató szerint. SAJNOS szinte biztos, hogy lesz benne hiba így mindenképpen javasoljuk a nagyon körültekintő ellenőrzést, mert az Ön bőrére megy a “játék” és sajnos az eddigi tapasztalatok szerint, nagyon kevés adat stimmel a rendszerben, a munkáltatók hanyagsága miatt.

Sokaknál szolgálati idő is hiányozhat, ami nem munkavégzés során keletkezett, például felsőfokú tanulmányok, sorkatonai szolgálat stb.

Arra készüljön, hogy ha hibát talál, akkor az igazoló papírjait be kell mutatnia, így fontos, hogy kéznél legyenek!

Szánjon rá időt, ne hagyja veszni ezt a lehetőséget, hiszen ki tudja, lehet hogy a nyugdíja múlik majd rajta.

A cikk a munkaugyerthetoen.hu cikke alapján készült.

2020-10-17 20:50:48 - Mindenegyben Blog