MindenegybenBlog

Kislányt állandóan gúnyolták !Szégyellheti magát, aki gúnyolódik, vagy nevet rajta! Amikor az anya elmondja miért néz ki így a kislánya...

Elege lett az anyának, elmondta az igazat

Mintha nem lenne elég baja, az anyukának még a kislányán nevetőkkel is meg kell birkóznia, ugyanis a betegség miatt nagyon feltűnő lila pöttyök borítják az arcát. Viszont ami a kis Matildával történik, az messze áll a vicctől.

W3CAL/YOUTUBE

2 héttel születése után nagyon ritka neurológiai bőrbetegséggel diagnosztizálták, ami bénulást, rohamokat és tanulási nehézségeket is okoz.

Hamarosan olyan beteg lett a kisbaba, hogy intenzív kórházi ellátásra szorult.

Mindennek a tetejére az is kiderült, hogy a kislány szívén két lyuk is található.

A kis harcos túlélte a műtétet, majd lassan a szokatlan "anyajegyeket" is elkezdték eltávolítani az arcáról lézeres kezeléssel. 16 év is lehet, mire teljesen eltűnnek!

GOFUNDME

A kislánynak szinte havonta van egy komoly kezelése. A nehéz életük és küzdelmük ellenére sokan elsőre csak nevetnek a kislány arcán, de nagyon sokan meg egyből rossz szülőnek tartják Matilda szüleit, mert azt hiszik, hogy valahogy ők okozták a foltokat az arcán, vagy talán csak festék.

"Csak azt látják, ami előttük van, és egyből levonják a téves következtetést. Bárcsak túllátnának az emberek az anyajegyein, és tudnák, milyen kis angyal valójában, és hogy mi mindent megteszünk az egészségéért" - mondja az apuka.

[LAPOZAS]

2020-07-06 09:15:36 - Mindenegyben Blog