MindenegybenBlog

Kiszel Tünde nem kertelt keményen kimondta Tóth Gabiról

Kiszel Tünde Védelmébe Vette Tóth Gabit!

Nemrégiben felbolydult a közösségi média  amikor Kiszel Tünde, a magyar naptárdíva, és Tóth Gabi, az ismert énekesnő közös képe alatt megosztott kommentek vihara tört ki. Tünde Instagram-oldalán a rajongók kettős véleménnyel reagáltak a fotóra: míg egyesek bírálták Gabit, addig mások - köztük Kiszel Tünde maga is - az énekesnő védelmére kelt.

A kommentek között olyan bírálatok is megjelentek, amelyek személyes támadásoknak minősültek, és egyes követők Tündétől való elfordulásukat is jelezték. "Most követtem ki, kedves Tünde. Pedig igazán kedvelem!" - írta egy felhasználó, míg mások a képen látható személyről alkotott negatív véleményüket fejtették ki, állítva, hogy Tóth Gabi nem méltó a támogatásra.

Azonban a negatív hangvételű megjegyzések ellenére Kiszel Tünde kiállt az énekesnő mellett, és felszólította a kommentelőket, hogy tartózkodjanak a bántó megjegyzésektől oldalán. "Megkérem azt a néhány - többnyire arc és név nélküli - kommentelőt, hogy az én oldalamon NE gyalázzanak egy olyan Embert, Akit én szeretek! ❤️ Nem ismeritek a mondást? “Az vesse rá az első követ, aki bűntelen közületek!” 🙏🏻❤️ Mindenki söpörjön a saját háza táján! ❣️ Köszönöm. ❤️"- írta Kiszel Tünde.- válaszolta Tünde, ezzel is erősítve az online közösségekben oly gyakran hiányzó emberséget és tiszteletet.

A vita rávilágít arra, hogy a közösségi médián belül milyen könnyen eluralkodhatnak az indulatok, és mennyire fontos, hogy a nyilvános személyek, mint Kiszel Tünde, felvállalják a pozitív példamutatás és az empatikus kommunikáció szerepét. Az eset egyben emlékeztet bennünket arra is, hogy a hírességek körül kialakuló vitákban is meg kell őriznünk az alapvető emberi tiszteletet és empátiát, elkerülve a felesleges negativitást és bántást.

2024-03-14 15:52:58 - Mindenegyben Blog