x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kitálalt az egykori férj! A cukor- és szívbetegségem Mary Zsuzsinak köszönhetem
Mindenegyben Blog - 2020. április 09. (csütörtök), 20:04

Kitálalt az egykori férj! A cukor- és szívbetegségem Mary Zsuzsinak köszönhetem

Hirdetés
Hirdetés
2020 ápr 09

Kegyetlen titok a múltból.

Egy héten belül háromszor került a sürgősségire, most műtétre vár Dobos Attila zeneszerző, Mary Zsuzsi egykori férje. A férfinek bőséges tapasztalata van a házasságról, de amit Zsuzsi mellett megélt, az mindent felülírt.

Hirdetés
[ ]

– Biztos vagyok benne, hogy a cukor- és a szívbetegségemet Zsuzsinak köszönhetem. A vele töltött idő nagyon meggyötört, a mai napig gyakran eszembe jut – kezdi a Best magazinnak Dobos Attila. – Miután 1971-ben disszidáltunk, Düsseldorfba mentünk együtt a pár hónapos lányunkkal, hogy ott nézzek fogorvosi állást magamnak. Zsuzsit és a hat hónapos Angélát erre a négy-öt órára hagytam ott Klapka Györgynél, aki akkor még barátnak tette magát. Boldogan mentem vissza a családomhoz, és újságoltam, hogy megvan az új állásom, de Zsuzsi furcsán nézett rám és azt mondta: ’Attila, én többet nem megyek veled sehova’. Négy óra alatt túl voltak a szexen. Úgy egymásba szerettek, hogy soha többet nem jött velem haza – idézi fel a fájdalmas emlékeket a zeneszerző, akinek be kellett rendezkednie a gyermekét egyedül nevelő apuka életére. Ameddig a fogorvosi rendelőben dolgozott, egy idős magyar néni gondozta a kislányát, de amikor hazatért, már kivette a kezéből a 11 hónapos csöppséget, hogy anyja helyett anyukája legyen a kislányának.

– Amikor otthagyott, én azt hittem, belehalok. De hát ő mindig a saját feje után ment. Ő a végletek asszonya volt. (…) Ő az én egyetlen és örök nagy szerelmem, mit tagadjam, és a haláláig nem gyógyultam ki belőle! (…) Szerencsére Angéla boldog ember lett, gyönyörű családja van. De amikor ránézek, látom benne Zsuzsit. Nagyon hasonlít rá.

Hirdetés

Attila a közelmúltban harmadjára került a kórházba. Vérrög volt a szívében, azóta is műtétre vár, fogalma sincs, mikorra kerül sorra.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (1)
Hirdetés
Hirdetés