MindenegybenBlog

Kitálalt az exmenedzser:Nótár Mary saját neméhez vonzódik,és saját unokatestvérével élt együtt

Lakatos Róbert kifejtette, hogy énekesnő a saját neméhez vonzódik, illetve közölte, hogy drogokon élt. Na meg azt, hogy Nótár Mary az életben nem volt várandós.

Lakatos Róbert az énekesnő ellen indított becsületsértési per miatt jelent meg a miskolci bíróságon. A férfi eddig nem beszélt a nyilvánosság előtt Nótárról, de a Story magazin e heti lapszáma szerint azt már nem hagyhatta szó nélkül, amikor Nótár Mary egy decemberi Facebook-videóban azt mondta, hogy miatta vesztette el a babáját.Én nem vagyok gyilkos, ezt kikérem magamnak, tisztelt bíróság! – mondta Lakatos. – Mary eleve nem is veszíthette el semmilyen magzatát, ugyanis soha nem volt terhes.

Tavaly augusztusban állt elő először azzal az ötlettel, hogy a saját gyerekeként akart bemutatni egy másik nő által szült babát. Már akkor mondtuk neki, hogy mi ebben nem leszünk partnerek, keresztény, többgyermekes szülőkként és nagyszülőként elítéljük az ilyen dolgokat, de nem tágított. Szeptemberben eljött a házunkba, és azt mondta, most jön az orvostól, aki közölte vele, hogy már csak három és nyolc év közötti idő van hátra az életéből, ami szerintem nyilvánvalóan nem igaz, csak ezzel próbált hatni rám. Mindenképp bejelenti, hogy gyereket vár, és mi segítsünk neki majd eltűnni február és május között, amikor látszódni kellene rajta a terhesség jeleinek. Ekkor is mondtuk, mi nem vagyunk benne az ország becsapásában, inkább álljon ki a nyilvánosság elé, és vállalja fel a másságát, mi mindenben támogatjuk.”

2020-10-19 16:42:57 - Mindenegyben Blog