x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kitálalt Jolly új szerelme: ezt gondolja Suzyról
Mindenegyben Blog - 2019. július 25. (csütörtök), 14:07

Kitálalt Jolly új szerelme: ezt gondolja Suzyról (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 júl 25

„Suzyval jelenleg semmilyen kapcsolat nincs közöttünk. A kislányomat is ritkán látom. Nyilván ő is érzi, hogy nem jó ez az állapot, hiszen nem vagyok otthon, de igyekszem minél többször meglátogatni” – árulta el Tarcsi Zoltán. Szilveszterrel, a fiával azonban a történtek után is jó a kapcsolata.

Hirdetés
[ ]

Barbara elmesélte, hogy már régebben ismerték egymást Jollyval, de csak azután kerültek közelebb egymáshoz, miután a zenész elköltözött az otthonából. A kapcsolatuk május vége óta tart, épp ezért határozottan állítja, nem miatta ment szét a sztárpár.

Az interjúban azt is hozzátették, Suzy sem örül a kapcsolatuknak, amikor a fiatal lány elkíséri Jolly-t egy-egy koncertjére, ellenségesen viselkedik vele. Barbarának ezzel kapcsolatban is megvan a maga véleménye.

„Én igyekszem normálisan kezelni a helyzetet, ő viszont hiába felnőtt, érett nő, úgy tűnik, egészen máshogy gondolkodik. Amikor az egyik koncerten találkoztunk, rögtön feltűnt neki, hogy én vagyok az új nő Jolly életében. Nagyon ellenségesen bánt velem, megjegyzéseket tett, szúrós tekintettel méregetett. Egy nő sem szereti, ha a volt párjának fiatalabb barátnője van. Haragszik rám, mert fiatalabb vagyok. De ezzel én nem tudok mit kezdni, nem miattam ment tönkre a házasságuk” – nyilatkozta Szuperák Barbara, aki Jolly két gyereke közül még csak Szilveszterrel ismerkedett meg. Az, hogy a kicsi Suzyval mikor találkozik, a szülök döntése.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (6)
Hirdetés
Hirdetés