MindenegybenBlog

Kitört a botrány a királyi családban – Megtette Erzsébet királynő azt, amire senki se számított

A brit királynő nem hajlandó tovább a bokszzsák lenni, felveszi ő is a kesztyűt a családot lejárató hercegi pár ellen.

Kedden ismét felpezsdült a darázsfészek a Buckingham-palotában, amint Harry bejelentette, hogy könyvet ír az életéről, azonnal mindenki II. Erzsébet nyakára kezdett járni, hogy csapjon már oda az unokájának.

De még a brit sajtóban is azt követelték, legyen végre szankcionálva, hogy a Megxit óta lejáratókampányt folytat egész Anglia ellen a sussexi hercegi pár.

A királynő pedig állítólag már hajlik rá, hogy a részéről eddig békésen tűrt hadjáratra reagáljon.

Első körben visszavonja majd Harry, Meghan, Archie és Lilibet Diana meghívását a jövő évi koronázási jubileumi ünnepségekre.

A terv eddig az volt, hogy az eddigi történések ellenére is a Buckingham-palota ikonikus erkélyén állhattak volna Harryék a család többi tagjával a júniusi főünnepségen. Azonban ezt egyre kevésbé akarja bárki is a ködös Albionban.

Harry ugyanis nemcsak újabb botrányokozásra készül a könyvével, de direkt jövő évre időzítette a megjelenést, hogy biztosan legyen valami rossz is a királynő nagy évében.

2022-ben lesz 70 éve a trónra lépésének, ezt pedig eddig még egyetlen brit uralkodó sem élhette meg. Ezért egész éves ünneplést terveznek az angolok, de az örömbe nyilván bele kell rondítania Meghanéknak.

Forrás

2021-07-22 13:40:37 - Mindenegyben Blog