x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Koós Réka először beszélt édesapja utolsó napjáról : „A kórterem ajtajából még integetett, mondtam neki, hogy holnap jövök.”
Mindenegyben Blog - 2019. május 31. (péntek), 14:51

Koós Réka először beszélt édesapja utolsó napjáról : „A kórterem ajtajából még integetett, mondtam neki, hogy holnap jövök.”

Hirdetés
Hirdetés
2019 máj 31

Mindenkit sokkolt a hír március másodikán: elhunyt Koós János. Bár a csodálatos énekes kisebb-nagyobb betegségekkel régóta küzdött, erre a tragédiára senki nem volt felkészülve. Már jobban volt, készült haza a kórházból, Réka utolsó látogatásakor puszival, mosolyogva búcsúzott.

Hirdetés
[ ]

„A kórterem ajtajából még integetett, mondtam neki, hogy holnap jövök. Nem volt holnap. megállt a szíve, és vége... Soha nem beszéltünk a halálról, hogyan legyen a temetése és hogyan legyen utána. Nem tudom, mi a jobb: ha az embernek van ideje felkészülni, hogy a szülei elmennek, vagy az, ha hirtelen jön a vég. Mindkettő borzalmas. Apukám tnaptára tele volt fellépésekkel, még közösen is lett volna koncertünk. Nagyon egyek voltunk...” - mondja Réka a nak.

Apa és lánya között nagyon erős volt a kapocs, a személyiségük, habitusok miatt nagyon köezl álltak egymáshoz. „Engem csak a Papa tudott igazán megérteni.Hálás vagyok neki, hgoy a benne lévő életszeretetet örököltem tőle." Az egész családnak nagyon nehéz most, de ahogy magyarázza az édesanyjának a legrosszabb, hiszen ő maradt egyedül. Mivel öccse vidéken él, Réka minden nap ott van nála, naponta többször beszélnek telefonon, igyekszik segíteni.

Hirdetés

„Az élet tényleg megy tovább, de az elengedés csak nem akar jönni, nem tudom, sikerül-e egyáltalán. A folyamatnak még nagyon az elején vagyok, szerencsére rengeteget segít Bálint, a szerelmem." – folytatja az énekesnő, akinek szerelme jól tudja, mit él most át, hiszen több mint tíz évvel ezelőtt ő is elvesztette egyik szerettét, az édesanyját.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (195)
Hirdetés
Hirdetés