MindenegybenBlog

Kosok, Bikák, Ikrek figyelem! Holnapi horoszkóp

Holnapi horoszkóp - Május 16 csütörtök 

Holnapi horoszkóp - Kos

Ne hagyja, hogy mások nemkívánatos dolgokat erőltessenek önre. Csakis ön tudja, hogy mi a legjobb saját maga számára. Álljon két lábbal a földön, tartson ki a saját elképzelései és véleménye mellett.

Családi problémái adódhatnak. Ne legyen közömbös és segítsen azoknak, akiknek szükségük van rá. Amikor ön lesz hasonló helyzetben, biztos lehet benne, hogy számíthat majd a támogatásukra.

Érdemes lenne befejezni a félbehagyott dolgokat, mert később még problémát okozhatnak önnek.

Ha nem érzi túl jól magát ma, akkor próbáljon meg pihenni, relaxálni, vagy végezzen relaxációs gyakorlatot.

Holnapi horoszkóp - Bika

Néha úgy érzi, hogy az lenne a legjobb, ha mindent hátra hagyva elmenekülne. Néha az élet elviselhetetlennek tűnik és az ember nem látja a kiutat a gondok közepette. De ne feledje, hogy minden megoldható békés úton, csak arra van szüksége, hogy kicsit kikapcsolódjon és feltöltődjön. Pihenjen egy jót és terelje el valamivel a gondolatait.

Használja ki minél jobban ezt a napot és szánjon belőle időt a családjára is. Remekül fog szórakozni a körükben és egy kicsit ki is kapcsolódhat.

[LAPOZAS]

A merész és egyedülálló ötleteit nem fogadják kitörő lelkesedéssel. A csillagok állása most kedvezőtlen az ön számára.

Mostanában rossz hangulatban van, aminek oka a túlzott kimerültség. A test és a lélek szorosan összefüggnek, ezt sose felejtse el.

Holnapi horoszkóp - Ikrek

Az, hogy időnként az emberen úrrá lesz a félelem és a szorongás, egy teljesen normális dolog. Túl sok terhet vett mostanság a vállaira és ha most nem is csökkentheti a munkatempót, akkor is legalább szánjon egy kevés időt a lazításra, vegyen egy mély lélegzetet is eressze ki a fáradt gőzt.

Lehet, hogy túlzottan ideges most a munkája és más kötelezettségei miatt, de nem kell aggódnia, mert hamarosan minden rendbe fog jönni.

Ön remek vicceket ismer és pozitív energiával tölt fel másokat.

Nem jó ötlet esténként degeszre ennie magát. Ha túlterheli éjszaka a szervezetét, akkor másnapra alig marad energiája.

2019-05-15 18:34:08 - Mindenegyben Blog