MindenegybenBlog

Kuka mellett hagyta az újszülött kisfiát egy ötgyerekes anyuka

A kukában hagyta egynapos csecsemőjét egy thaiföldi nő, mindezt 7 éves gyermeke szeme láttára.

Ötödik gyerekként érkezett a kisbaba a családba, akit a thaiföldi nő a saját otthonában hozott világra június 5-én. Az anyuka másnap az újszülött és 7 éves gyereke kíséretében robogóra pattant, hogy egy út menti kuka mellé helyezze a kicsit. A Mirror által közzétett videófelvételen jól látszik, hogy a nő óvakodva körültekintett, majd elhajtott a helyszínről a motorján, 7 éves gyermekével együtt.

A kisbaba egy fekete zsákban a tűzforró napon 4 órán át feküdt a kuka mellett, amikor megérkezett a szemetes, hogy kicserélje a kukát. Ő vette észre a zsákba csomagolt kisbabát, aki törölközőbe pólyázva feküdt. Azonnal értesítette a rendőrséget, akik a kisgyereket elszállították egy közeli kórházba.

A rendőrök később előállították az édesanyát, aki azt nyilatkozta, már megbánta, amit a kisfiúval tett, de hozzátette, ő nem szerette volna megölni, remélte, hogy valaki majd rátalál a csecsemőre és felneveli. Az édesanya azért döntött így, mert egy ötödik gyerek felnevelésére már nem volt pénze a családnak. Az anya egyedül neveli négy gyermekét, mert a férje egy másik tartományban sofőrként dolgozik, ám ott nem keres annyit, hogy még egy gyereket el tudjanak látni.

2019-06-12 07:50:52 - Mindenegyben Blog