MindenegybenBlog

Kulcsár Edina védte meg Tóth Andit és ezt a nagyon komoly kijelentést tette

A döntő után szinte azonnal felrobbant az internet, a kommentelők egymás után fejezték ki a nemtetszésüket, de nem a győztes személye miatt: éppen ellenkezőleg! A támadások kereszttüzébe ismét Tóth Andi került, mivel sokan úgy gondolták, a fiatal énekesnő nem gratulált egykori kedvesének a győzelemhez.

„A rosszindulatot gyűlölöm a legjobban, ezért megosztanék mindenkivel egy videót, amit én is csak úgy kaptam. Ezt egy néző vette fel tegnap este a Sztárban Sztár stúdiójából. Mivel ez élő adás volt, így sajnos megesik az, ami pont abban a pillanatban történt, amire talán a legtöbben kíváncsiak voltak, hogy miként fogadják majd az eredményhirdetésnél a dobogósok, hogy melyikőjük lett az első. Pont belépett valaki a kamera elé, amikor gratuláltak egymásnak Andiék! Merthogy GRATULÁLTAK” – fogalmazott Edina a posztjában.

FB Video
\n"},"platform":{"code":"pulsembed"},"alignment":"center"}" data-run-module-isrun="1" style="box-sizing: border-box; display: block;">

„Ezen a videón abszolút látszik, ahogy @tothandi.andee tapsol, mosolyog és ő az, aki kezdeményező léptekkel indul el @szaboadamofficial felé, aki végül győzelmet aratott. Ezúton szeretnék én is gratulálni neki.Mindketten szuperül szerepeltek! Mint tudjuk, én Andinak szurkoltam, mert még soha nem nyert lány és mert hihetetlenül tehetséges, de Ádám is megérdemeltem nyert. Szóval, igazából nyilván ez nem az én dolgom, de mivel lépten-nyomon szembe jön velem mindenféle furcsa hír, ahogy Andit ostorozzák, azt gondoltam megmutatom ezt a videót. Remélem, sokak megtanulják már végre, hogy tudatlanul nem ítélkeznek és írnak csúnyábbnál csúnyább dolgokat egy embertársuknak sem. Hiába szerepelnek emberek tv-ben... ők ugyanolyan emberek, akiknek van lelkül. Éreznek! Jót és rosszat egyaránt. Én valószínű soha nem fogom megérti azt, hogy emberek miért lelik örömüket abban, hogy másokat bánthatnak! Lehet, hogy csak egy újabb és újabb bizonyítványt szeretnének, mert nem volt elég a suliban szerzett?! Mondjuk abban maximálisan igazuk van, hogy ez a legkönnyebben megszerezhető bizonyítvány, mert egy-egy megnyilvánulásukkal, nagyon szépen tudják magukat minősíteni! Szeressük már egymást KÖNYÖRGÖM! Ha mégsem szimpatizálunk valakivel (nyilván nekem is van ilyen, bár kevés ) akkor meg szimplán ne vegyünk adott illetőről tudomást. A saját lelki nyugalmunkat is úgy tudjuk a leginkább megtalálni, ha csak a jóra koncentrálunk!” – áll a bejegyzésben.

2020-11-09 17:10:38 - Mindenegyben Blog