MindenegybenBlog

Leesett a rajongók álla – Ő Vastag Csaba szerelme, hónapok óta titokban tartotta

A sármos zenész annyira odavan a kedveséért, hogy már a családalapításra is készen áll.

 

Vastag Csaba és gyönyörű szerelme, Evelin tavaly ősszel találkoztak egymással, és gyorsan kiderült, valami különleges van köztük. Az első beszélgetéseket követően az énekes sms-ekkel kezdte bombázni kiszemeltjét, kis idővel később pedig szerelem alakult ki közöttük.Mostanra a legfontosabb személyekké váltak egymás életében, amit jól mutat, hogy összeköltöztek, és szinte minden idejüket együtt töltik.

„Mindent megbeszélünk egymással, nincsenek titkaink, és eldöntöttük, hogy őszintén megosztunk egymással mindent, a legapróbb dolgokat is. A legtöbb helyre együtt megyünk, beleértve a koncerteket is, tehát Evelin minden fellépésre elkísér. Szeretünk mindent együtt megélni, minél több időt együtt tölteni. Amint lehetőségünk nyílt rá, össze is költöztünk” – mesélte a  megkeresésére Csaba, akinek kedvesében egy komoly tervekkel és célokkal rendelkező nőt tisztelhetünk.

„A családom nem igazán tehetős, hamar elkezdtem dolgozni, és több mindenben kipróbáltam magam. Van tapasztalatom a kereskedelemben, a szépségiparban, és közben időt szántam arra, amit igazán szeretek: nyelveket tanultam. Ez nagyon érdekel, és azt hiszem, a jövőmet is ebben látom. Jól beszélek angolul, elég gyorsan megtanultam felsőfokon héberül, és gyerekkorom óta anyanyelvi szinten beszélem a beás nyelvet. Jelenleg is tanulói jogviszonyban vagyok, közben egy vállalkozást is igyekszem indítani. Hiszek benne, hogy beválik majd, mert fontos, hogy tényleg megálljak a saját lábamon, hogy egyenrangú társak legyünk. Mindeközben persze, foglalkoztat a háztartás vezetése, és igyekszem jó társ lenni a Csabi által járt, nem egyszerű úton” – mondta magáról Evelin.

[LAPOZAS]

A fiatal lány egyénisége annyira levette a lábáról a sármos énekest, hogy mostanra tökéletesen tisztában van vele: ő az igazi. Bár ezt már az összeköltözésből és az egymáshoz való viszonyulásukból is érezhettük, a zenész elkötelezettségének legnagyobb jele mégiscsak az, hogy kijelentette, készen áll családot alapítani, hamarosan pedig akár a lánykérésre is sort kerít.

„Mindketten nagy családban nőttünk fel, és nagyon hálásak vagyunk a szüleinknek, akik lehetőségeikhez mérten igyekeztek mindent megadni nekünk. Ez a példa van előttünk, így aztán mi is szerető, nagy családban gondolkodunk. Olyanban, amelyben a klasszikus értékek, a szeretet és az összetartozás a legfontosabb, és meg is értünk erre. Egyelőre még nem volt lánykérés, de egyikünk számára sem kérdés, hogy mi egymás mellett szeretnénk leélni az életünket. Legalább 4 gyereket tervezünk, ha csak lehet, nem nagy korkülönbséggel” – magyarázta Csaba.

2022-05-13 08:55:43 - Mindenegyben Blog