MindenegybenBlog

Ma 75 éves Kern András. Boldog születésnapot neki! 👍 akinek az volna az egyetlen kívánsága, hogy üzenetét osszuk meg minél többen! " A család, az egészség és a szeretet sokkal fontosabb, mint..

Ma 75 éves Kern András. Boldog születésnapot neki! 👍akinek az volna az egyetlen kívánsága, hogy üzenetét osszuk meg minél többen! " A család, az egészség és a szeretet sokkal fontosabb, mint.. 

"Kedves barátaim, kedves olvasók!75 év alatt rengeteg tapasztalatot szerez az ember, de el kell mondanom, hogy ezen a napon szeretnék kizárólag a jóra koncentrálni. Üzenetem nagyon egyszerű volna. Töltsetek el szeretteitekkel annyi időt, amennyit csak tudtok, mert sosem tudhatjátok, hogy meddig lesz rá lehetőségetek.

Kern András a tegnapi Arcképben elárulta, hogy mióta küzd depresszióval és mit mondott neki Popper Péter amikor segítséget kért tőle. Felidézi édesanyja hasonló betegségét és azt, hogy szülei miképp élték túl a második világháborús zsidóüldözést. Elárulta, hogy mind jobban zavarja, hogy már elmúlt a "főszerepség", beszéltünk arról az évtizedről is, amikor az alkohol fontos szerepet játszott az éltében. A tegnapi adás, nézzétek, szeressétek:

2023-01-28 10:06:37 - Mindenegyben Blog