MindenegybenBlog

MA újra megindul az élet! DE egy újabb járvány szabadulhat el, méghozzá a csapvízen keresztül! ERRE KELL NAGYON VIGYÁZNI! >>> A cikk a hozzászólásoknál olvasható!

MA újra megindul az élet! DE egy újabb járvány szabadulhat el, méghozzá a csapvízen keresztül! ERRE KELL NAGYON VIGYÁZNI! >>>

A legtöbb irodaházban, iskolában, plázában és hasonló nagy épületben elzárták a vizet az utóbbi hónapban, így most a világ egészségügyi szakértői attól félnek, egy elfeledett betegség ütheti fel újra fejét, amikor újra megindul az élet, és megindul a víz a hetekig használaton kívül álló vezetékekben.

Leállított vezetékekAmikor nem áramlik a fertőtlenítős víz a vezetékekben, és a hőmérséklet is ingadozik, olyankor megfelelő körülmények alakulnak ki az úgynevezett legionárius betegséget kiváltó kórokozók elszaporodásához.-írja a nosalty. hu

Ez a baktérium álló vizekben szeret élni, jellemzően melegben, különösen nagy méretű légkondicionáló berendezésekben szaporodhat el, vagy rosszul karban tartott vízvezetékekben, zuhanyzókban, csaptelepekben, amennyiben nem tisztítják őket, vagy ritkán vannak használatban.

2020-05-04 20:17:20 - Mindenegyben Blog