MindenegybenBlog

Mádai Vivienről nem semmi ami kiderült! Harmadszorra is férjhez megy Mádai Vivien?

Mádai Vivienről nem semmi ami kiderült! Harmadszorra is férjhez megy Mádai Vivien?

Titokzatos idegen rabolta el a Mokka műsorvezetőjének szívét, az új szerelem pedig olyannyira komolynak tűnik, hogy máris hatalmas drágakő csillog Mádai Vivien gyűrűsujján.

Pont egy éve, tavaly februárban jelentette be a szépséges műsorvezető, hogy véget ért a házassága kisfia édesapjával, Zolival, külön utakon folytatják tovább. Amennyire meglepő volt a válás híre, olyannyira az új szerelem felbukkanása is. Tavaly decemberben lehetett erről hallani, a napokban pedig eljegyzésről és esküvőről suttognak.

A horoszkóp szerint kimondhatja az igent új szerelmének Mádai Vivien

A Best magazin kereste a gyönyörű televízióst, hogy megerősítse a jó híreket, de lapzártáig nem sikerült utolérnie. Vivien egyébként is féltve őrzi a magánéletét, ritkán, és akkor is csak sejtelmes képekkel jelzi követőinek, milyen fontos esemény történt az életében. Tavaly decemberben is csak egy 24 óráig látható fotóval tudatta Instagram-oldalán rajongóival, hogy újra boldog és szerelmes. Ezen egy férfi kezet simogatott.

[LAPOZAS]

– Mádai Vivien a Kos jegyében született, akikkel idén sok szerencsés dolog történhet. A Jupiter összeköltözésről, a Szaturnusz pedig arról árulkodik, hogy olyasvalakivel hozta össze a sors, akivel a karma láthatatlan szálai kötik össze őket. Előző életeikben ugyanis már találkoztak, csak az akkori akadályok miatt nem köthették össze az életüket. A jelenben viszont már megtehetik  magyarázta a Izing Klára asztrológus.

2022-02-19 17:22:47 - Mindenegyben Blog