MindenegybenBlog

Magyarországon dolgozó szívsebész megrázó vallomása: "Zajlik a nagy koleszterin átverés, ez egy olyan biznisz, ami majdnem olyan jövedelmező, mint a rákbiznisz, az onkológia mert.." - Aki teheti ossza meg, döbbenet amiket elárul!

Egy szívsebész megrázó vallomása.


Egyre több orvos tálal ki arról a borzalmas precizitású folyamatról, ami a sóiparral kapcsolatban zajlik. A sófogyasztást egy totális tévúton lévő mítoszban tartják.


Ez az egész összefügg a koleszterin biznisszel, és azzal, hogy az egészségügyben dolgozó fejesek anyagi érdekeik szerint határozzák meg a hivatalosan megfelelő koleszterinszintet, mint egészségügyi értéket.



Ezeket kell betartania az orvosoknak, és ezek szerint írnak fel különféle koleszterin csökkentőket, melyek rengeteg hasznot hoznak a gyógyszeripar különböző szegmenseinek.


Ezeket a határértékeket tervezőasztalon hozták létre, és kényük-kedvül szerint manipulálják őket.


Elég csak egy picit változtatni az értéken, mondjuk lejjebb vinni,. és máris több millió új beteg csatornázható be a koleszterincsökkentők és egyéb gyógyszerek piacára, máris rengeteg embernek lehet azt mondani, hogy itt bizony nem jók az eredmények, és szedni kell rá valamit!




Így működik a rendszer! De hogy jön ide pontosan a só?


Nos, a sóval kapcsolatban rengeteg tévhit uralkodik a köztudatban, mely az egészségügyi profitgépezet jól felfogott érdeke.



Az embereknek abban a hitben kell élniük, hogy a só fogyasztása káros, ha nagyobb mennyiségben fogyasztjuk, holott a só valójában egészségesebb, mint gondolnánk.

[LAPOZAS]




De akkor miért van annyi beteg ember?


Nos, a forgalomban lévő sók jelentős része nem tiszta só. Káliummal és egyéb anyagokkal van “dúsítva”, némelyikben még higanyt is kimutattak.


VALÓJÁBAN EZEK azok, amik mérgezik az emberi szervezetet, és nem a tiszta, természetes forrásból származó só.


Az ipari előállítása ennek tudatában zajlik. Az élelmiszeripar szoros összefonódásban van az egészségüggyel… a mérgező só ugyanis beteg embereket termel ki hosszabb távon, akiket becsatornázhatnak, mint jövőbeni beteg, különféle vérnyomás és egyéb koleszterin problémákkal.




Rá fogják a sófogyasztásra, és egyéb ételekre, ezáltal sóhiányban tartják a lakosság jelentős részét, így a betegeknek idővel még több problémájuk jelentkezik.




A német Test magazin vizsgálata alapján, akármennyit fizetünk is a sóért, a pénzért legnagyobb részben ugyanazt kaptuk: nátrium-kloridot.




A népesség körében egyre több a megbetegedés világszerte, és egyes kutatók, szívsebészek- mint például a magyar Papp Lajos – szerint egyértelműek az összefüggések.




Zajlik a nagy koleszterin átverés, ez egy olyan biznisz, ami majdnem olyan jövedelmező, mint a rákbiznisz, az onkológia.




Az emberek egy életen át tartó kezelésre szorulnak a sót övező mesterségesen elterjesztett tévhitek következtében. Ha valaki bekerül ebbe az ördögi körbe, akkor pedig nagyon nehéz kikerülnie.




Ez pedig rengeteget hoz a fehér köpenyes bűnözők konyhájára…




Amennyiben te is érdekesnek találtad az itt közzétett információkat, kérjük terjeszd a cikket, juttasd el másokhoz is. Köszönjük!

2019-05-15 20:58:07 - Mindenegyben Blog