MindenegybenBlog

Majdnem halálra fagyott a villájában Medveczky Ilona, 12 fok volt, és síruhában élte túl a művésznő

Medveczky Ilona hetekig fagyoskodott otthonában egy csőtörés miatt. A táncművész a minap feltűnt a Drága örökösök – A visszatérés epizódjában, ám a szerepre való felkészülése nem volt könnyű: egy gerincsérülés miatt heteken át fűtetlen otthonában tanulta a szövegét.

A Drága örökösök – A visszatérés mai epizódjában szerepel Medveczky Ilona, akit a Fókusz látogatott meg otthonában, ahol kiderült, a híresség hetekig fagyoskodott, mert egy csőtörés miatt nem volt fűtés a házban.

„Január vége felé találták meg, hogy hol van a csőrepedés, és azalatt az idő alatt kellett nekem megtanulnom oda-vissza a szövegemet, 12 fokban. Beöltöztem nyakig síruhába, dunna, plédek, és a telefon világításánál próbáltam tanulni a szövegemet” – mondta Medveczky Ilona.

A táncművész évek óta egyedül él, decemberben egy súlyos gerincsérülést szenvedett, amikor elesett a kertjében.

„Jöttek a Zacherék, lezárték az utcát, mert csak a kerítésen keresztül tudtak bemászni a kertbe, mivel a négy kutyám elzárta a bejáratot. De nagyon profi volt mindenki” – mesélte a 15 éve egyedül élő művésznő, aki örül annak, hogy nem született gyereke.

2023-03-22 21:38:35 - Mindenegyben Blog