MindenegybenBlog

Majdnem meghalt Győzike

Gáspár Győző a hétvégén szenvedett autóbalesetet, még rendőröket is kihívta a helyszínre Tar és Kisterenye között ahhoz a horror-körforgalomhoz, ahol megtörtént a baj - írja a Ripost.

Győzike azt állítja, a felújítás alatt álló helyszín életveszélyes, mert amikor ő összetörte a kocsiját, akkor még nem volt felújítást jelző tábla, kordon, jelzőlámpa, ami jelezte volna az arra haladóknak, hogy veszélyes az útszakasz. A showman beletaposott a fékbe, így próbálta meg elkerülni az ütközést. 

„Majdnem meghaltam” – fakadt ki Győzike a Ripostnak, majd részletesen is beszámolt az ijesztő részletekről. A showman a baleset estéjén a felesége, Bea asszony vacsoraestjén segédkezett. Azt mondja, már az is rossz ómen volt, hogy a tervezettnél később tudtak csak hazaindulni. – Hajnalban tudtunk csak elindulni a buli helyszínéről. Egész este pörögtem, kiszolgáltam a vendégeket, énekeltem és szórakoztattam őket. Siettünk is, de mondanom sem kell, hullafáradtak voltunk." - hatalmas féknyom jelzi a hétvégi eseményt, amint a showman próbálta menteni a helyzetet.

Velük szerencsére nem történt baj, ez Bea vasárnap esti élő Facebookos bejelentkezéséből is kiderült, ahol Győzike is hallható.

2019-05-14 08:51:16 - Mindenegyben Blog