MindenegybenBlog

Már most jól látszik.Tiszta apja! Nézd, miben hasonlít a legjobban Bereczki Zoltánra kislánya

Már most jól látszik.

Bereczki Zoltán az RTL Klub reggeli adásában osztotta meg, hogy milyen kihívásokkal járt számára az apaság prioritássá tételével.

- Azt választottam pár évvel ezelőtt, hogy nagyon szeretnék apuka lenni, és igazából ez az origó - magyarázza Zoli. - Amikor otthon feladatom van, akkor otthon vagyok, és ez engem nagyon tölt.

Nem tagadja, "workalkoholic", vagyis munkamániásként nehéz volt váltania.

- Nekem ezt egy-másfél évig tanulnom kellett. Ott voltam, csináltam, de úgy igazán megérkezni most sikerült.

A műsorvezető, Peller Anna elmesélte, nemrég egy buliban járt Bereczkiékkel, és látta, mekkora apa-lánya szerelem van Zoli és Flóra közt. Ahogy azt is, hogy mekkora a szerelem Bata Éva és férje, Zoli közt, akik órákon át együtt táncoltak.

- Szeretünk táncolni, szeretjük a gyerekeinket - nevette el magát Zoli, majd arra egy történettel válaszolt, hogy ő vajon pörgős, együttjátszós vagy inkább szigorú apa. - Most nálunk nagy divat lett a diavetítés. Természetesen a két hülye színész meg szokott őrülni, a legkülönbözőbb, legagyamentebb hangszíneken szólalnak meg a karakterek - és ezzel saját magunkat is elszórakoztatjuk.

Zoli két és féléves kislánya, Flóra, ha csak egy a betűt is elrontanak, azonnal szól, mert kívülről fújja a meséket. Ebből is látszik, a kicsi örökölte Zoli maximalizmusát. Hogy a 47 éves színész-énekes bírja a tempót, karban kell tartania magát, ezért rendszeresen teniszezik. És persze az étrendje sem mindegy!

- Ne egyél cukrot, ne egyél szénhidrátot. Tejterméket nem is ehetek, mert fehérje érzékeny vagyok - ezt szinte tökéletesen betartja, állítja, és az is kiderült, hogy rendszeresen főz. Ugyanakkor az otthoni alkotás, zeneszerzés kapcsán “elpanaszolta”: stúdióját át kellett adnia gyerekszobának, ő pedig egy kis lyukba szorult. “Hát mi kell neked oda: egy billentyű, aztán jó lesz…” - utánozta viccesen feleségét, Évát.

2024-02-25 08:56:55 - Mindenegyben Blog