x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Megérkezett a heti horoszkóp: a Bika fizetésemelést kap, a Kos karrierterve beüt, a Szűz kimondja a boldogító igent
Mindenegyben Blog - 2021. május 04. (kedd), 08:06

Megérkezett a heti horoszkóp: a Bika fizetésemelést kap, a Kos karrierterve beüt, a Szűz kimondja a boldogító igent (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 máj 04

Heti horoszkóp 2021. május 3-9.

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Szerelem: Bár külsőre nagyon konzervatívnak és tartózkodónak tűnik, a szerelmi életében a vagányságot, a változatosságot és a különlegességet keresi. Ez akkor is így van, ha egyébként ragaszkodik az állandó párjához. Sőt: az állandóság záloga önnél éppen az, hogy a párka képes-e önt állandóan változatos módokon szórakoztatni.

Csakis egy nagyon intelligens, érdekes, szórakoztató ember tudja önt lekötni és megtartani. Ha ilyen párja van, akkor becsülje meg nagyon! Halmozza el szeretetével, kényeztesse őt!

Karrier: Azok az ösztönös, mély hatalmi késztetések, melyek eddig csak kudarcokhoz vezették, most végre jó irányt szabnak önnek. A tervei megvalósulhatnak, könnyebb az érvényesülés. Szabad a pálya ön előtt,írja  a blikkruzs.blikk.hu

Bika (IV. 21.–V. 20.)

[
]

Szerelem: Ha ön nem is kifejezetten a szavak embere, most mégis azzá kell válnia. A nagy beszélgetések ideje jött el a kapcsolatában, és ez nem jelenti azt, hogy bármelyikük is feleslegesen szólna. Sőt!

Amit most közölnek egymással, amit igazán fontosnak tartanak, az döntő jelentőséggel bírhat a kapcsolatukra, a közös sorsuk további alakulására vonatkozóan.

Bizonyos, hogy valamiben változniuk, változtatniuk kell. És most könnyebben teszik ezt meg, és az elhatározásaikhoz képesek is lesznek tartani magukat.

Karrier: Eddig talán nem bízott a főnöke támogatásában, de most konkrét jelét tapasztalhatja. A fizetése is megemelkedhet, bár lehet, hogy ennek érdekében önnek is tennie kell valamit. Szedje össze magát!

Ikrek (V. 21.–VI. 21.)

Szerelem: Úgy érezheti, hogy az akarata megtörik a társa nemtörődömségén, és miatta nem képesek egyről a kettőre jutni. De valójában nem igaz, hogy a szavai süket fülekre találnának. Csak türelmesebbnek kell lennie.

Ha jobban odafigyel, észre fogja venni, hogy lassan, lépésről lépésre, szinte észrevétlenül, de mégis minden az ön elvárásainak megfelelően alakul.

Hirdetés

A társa csupán szeretné megőrizni a látszatot. Örüljön hát annak, amit elért, legyen hálás, és elégedjen meg ezzel a láthatatlan irányítói szereppel.

Karrier: A főnöke most partnerként áll önhöz: beszéljen vele, ha többet szeretne elérni a karrierjében! De bármilyen más építő jellegű javaslatait is jól fogadja. Ha változásokat akar elérni a hivatásában, ezen a héten szerencse kíséri az aktivitását.

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Szerelem: Ön igazi idealista a szerelemben, és az ideáljaiért képes harcolni is. Ám nem mindegy, hogy milyen eszközökkel! Az erőszakosságát ugyanis aligha fogja értékelni a kedvese.

A kikényszerített bók önnek sem esik igazán jól. Szóval valami sokkal finomabb módszerrel kell próbálkoznia, ha igazán jól szeretné érezni magát.

Például főzhetne rafinált új receptek szerint, kitalálhatna magának egy új, izgalmasabb öltözködési stílust, vagy változtathatna a frizuráján, a haja színén.

Karrier: Jól érzi magát a munkahelyén, és még jobbá teheti a munkakörülményeit ezen a héten. Valamilyen utazásra is sor kerülhet, sőt, kilátásba helyeződhet egy külföldi kiküldetés is a közeljövőben.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés