x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Megérkezett a heti horoszkóp: a Bika fizetésemelést kap, a Kos karrierterve beüt, a Szűz kimondja a boldogító igent
Mindenegyben Blog - 2021. május 04. (kedd), 08:06

Megérkezett a heti horoszkóp: a Bika fizetésemelést kap, a Kos karrierterve beüt, a Szűz kimondja a boldogító igent (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 máj 04

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Szerelem: Most a társán múlik a kapcsolatuk stabilitása. A kedvese elhalmozza önt a nagyvonalúságával, a szeretetével, ám ön sokszor mutatkozik kicsinyesnek, türelmetlennek. Az idegességét enyhíti ugyan a jegyébe lépő Vénusz, ami miatt a vibrálása még valamiféle vonzerőt is kap.

Legyen nagyon szép, bájos és idealista, és akkor a szeszélyessége még akár vonzó is lehet. De ha ehhez még slampos is, akkor aligha tart soká a társa türelme és kedvessége. Ne veszítse el, amije van! Inkább szerezzen be néhány csinos ruhát!

Karrier: Komoly pénzügyi tárgyalásokra kerülhet sor ezen a héten. Fontos a lélekjelenléte, mert a változékony helyzetekben nagyon kell koncentrálnia. Ha ügyes, most nagyon lendíthet a sorsán!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

[
]

Szerelem: Ön nagyon akaratos és rámenős lehet most, de meg fog lepődni, hogy a szerelme tárgya még önön is túltehet e téren. Az akaratát most könnyen érvényesítheti, és a hódítás nem esik a nehezére. Csak aztán meg ne panaszkodjon, hogy törököt fogott.

Akit most meghódít, az bizony jó ideig nem fogja elereszteni önt. Még akkor sem, ha csak könnyű kalandnak látszott, indult a dolog. A kapocs nagyon erős lehet. Ha pedig már van kapcsolata, de még nem törvényesítették, akkor ennek éppen most jött el az ideje.

Karrier: Ha egyszer beindul a szekér, akkor minden megy, mint a karikacsapás. Ahogy a magánéletében, úgy a karrierjében is most jött el az ideje a nagy tervek beérésének. Szerződéskötésekre nagyon alkalmas lehet ez a hét,,írja  a blikkruzs.blikk.hu

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Szerelem: A szerelem most alighanem a legfontosabb kérdés az életében. Kivéve, ha már vannak gyermekei, mert ez esetben a gyermekek és a szerelem lehetnek a legfontosabbak.

Hirdetés

Ha van kapcsolata, akkor a nyári nagy közös terveken lehet most a hangsúly: szeretné nagyon pontosan, részletekbe menően már előre megtervezni az utazást, hogy az mindannyiuknak jó legyen. Ha még nincs társa, akkor minden erejével azon lehet, hogy ezen változtasson. Az ismerkedésre egy új helyszínt kellene találnia, hogy sikeres lehessen.

Karrier: Nagy erőfeszítéseket kell tennie annak érdekében, hogy feljebb jusson, vagy egyáltalán megmaradjon a jelenlegi pozíciójában. Az erőltetést azonban elsősorban szellemi téren érdemes megvalósítania. Tanuljon!

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Szerelem: Uralkodó bolygójának a Vénusszal alkotott trigonja minden téren, így a szerelemben is szenvedélyessé teszi önt. Ezzel valósággal elbájolja a kedvesét. Végre bízik önben, és ez alapot adhat a nagy közös terveknek is. Ha még nem tették volna meg, most eljegyezhetik egymást.

Ha már hivatalosan is társak, akkor is tovább fejleszthetik a kapcsolatukat valamilyen közös tevékenységgel. Például gyermeket vállalhatnak, közös vállalkozásba kezdhetnek, vagy együtt sportolhatnak.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés