MindenegybenBlog

Megérkezett a heti horoszkóp: a Bika fizetésemelést kap, a Kos karrierterve beüt, a Szűz kimondja a boldogító igent

Heti horoszkóp 2021. május 3-9.

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Szerelem: Bár külsőre nagyon konzervatívnak és tartózkodónak tűnik, a szerelmi életében a vagányságot, a változatosságot és a különlegességet keresi. Ez akkor is így van, ha egyébként ragaszkodik az állandó párjához. Sőt: az állandóság záloga önnél éppen az, hogy a párka képes-e önt állandóan változatos módokon szórakoztatni.

Csakis egy nagyon intelligens, érdekes, szórakoztató ember tudja önt lekötni és megtartani. Ha ilyen párja van, akkor becsülje meg nagyon! Halmozza el szeretetével, kényeztesse őt!

Karrier: Azok az ösztönös, mély hatalmi késztetések, melyek eddig csak kudarcokhoz vezették, most végre jó irányt szabnak önnek. A tervei megvalósulhatnak, könnyebb az érvényesülés. Szabad a pálya ön előtt,írja  a blikkruzs.blikk.hu

Bika (IV. 21.–V. 20.)

Szerelem: Ha ön nem is kifejezetten a szavak embere, most mégis azzá kell válnia. A nagy beszélgetések ideje jött el a kapcsolatában, és ez nem jelenti azt, hogy bármelyikük is feleslegesen szólna. Sőt!

Amit most közölnek egymással, amit igazán fontosnak tartanak, az döntő jelentőséggel bírhat a kapcsolatukra, a közös sorsuk további alakulására vonatkozóan.

Bizonyos, hogy valamiben változniuk, változtatniuk kell. És most könnyebben teszik ezt meg, és az elhatározásaikhoz képesek is lesznek tartani magukat.

Karrier: Eddig talán nem bízott a főnöke támogatásában, de most konkrét jelét tapasztalhatja. A fizetése is megemelkedhet, bár lehet, hogy ennek érdekében önnek is tennie kell valamit. Szedje össze magát!

Ikrek (V. 21.–VI. 21.)

Szerelem: Úgy érezheti, hogy az akarata megtörik a társa nemtörődömségén, és miatta nem képesek egyről a kettőre jutni. De valójában nem igaz, hogy a szavai süket fülekre találnának. Csak türelmesebbnek kell lennie.

Ha jobban odafigyel, észre fogja venni, hogy lassan, lépésről lépésre, szinte észrevétlenül, de mégis minden az ön elvárásainak megfelelően alakul.

A társa csupán szeretné megőrizni a látszatot. Örüljön hát annak, amit elért, legyen hálás, és elégedjen meg ezzel a láthatatlan irányítói szereppel.

Karrier: A főnöke most partnerként áll önhöz: beszéljen vele, ha többet szeretne elérni a karrierjében! De bármilyen más építő jellegű javaslatait is jól fogadja. Ha változásokat akar elérni a hivatásában, ezen a héten szerencse kíséri az aktivitását.

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Szerelem: Ön igazi idealista a szerelemben, és az ideáljaiért képes harcolni is. Ám nem mindegy, hogy milyen eszközökkel! Az erőszakosságát ugyanis aligha fogja értékelni a kedvese.

A kikényszerített bók önnek sem esik igazán jól. Szóval valami sokkal finomabb módszerrel kell próbálkoznia, ha igazán jól szeretné érezni magát.

Például főzhetne rafinált új receptek szerint, kitalálhatna magának egy új, izgalmasabb öltözködési stílust, vagy változtathatna a frizuráján, a haja színén.

Karrier: Jól érzi magát a munkahelyén, és még jobbá teheti a munkakörülményeit ezen a héten. Valamilyen utazásra is sor kerülhet, sőt, kilátásba helyeződhet egy külföldi kiküldetés is a közeljövőben.

[LAPOZAS]

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Szerelem: Most a társán múlik a kapcsolatuk stabilitása. A kedvese elhalmozza önt a nagyvonalúságával, a szeretetével, ám ön sokszor mutatkozik kicsinyesnek, türelmetlennek. Az idegességét enyhíti ugyan a jegyébe lépő Vénusz, ami miatt a vibrálása még valamiféle vonzerőt is kap.

Legyen nagyon szép, bájos és idealista, és akkor a szeszélyessége még akár vonzó is lehet. De ha ehhez még slampos is, akkor aligha tart soká a társa türelme és kedvessége. Ne veszítse el, amije van! Inkább szerezzen be néhány csinos ruhát!

Karrier: Komoly pénzügyi tárgyalásokra kerülhet sor ezen a héten. Fontos a lélekjelenléte, mert a változékony helyzetekben nagyon kell koncentrálnia. Ha ügyes, most nagyon lendíthet a sorsán!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Szerelem: Ön nagyon akaratos és rámenős lehet most, de meg fog lepődni, hogy a szerelme tárgya még önön is túltehet e téren. Az akaratát most könnyen érvényesítheti, és a hódítás nem esik a nehezére. Csak aztán meg ne panaszkodjon, hogy törököt fogott.

Akit most meghódít, az bizony jó ideig nem fogja elereszteni önt. Még akkor sem, ha csak könnyű kalandnak látszott, indult a dolog. A kapocs nagyon erős lehet. Ha pedig már van kapcsolata, de még nem törvényesítették, akkor ennek éppen most jött el az ideje.

Karrier: Ha egyszer beindul a szekér, akkor minden megy, mint a karikacsapás. Ahogy a magánéletében, úgy a karrierjében is most jött el az ideje a nagy tervek beérésének. Szerződéskötésekre nagyon alkalmas lehet ez a hét,,írja  a blikkruzs.blikk.hu

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Szerelem: A szerelem most alighanem a legfontosabb kérdés az életében. Kivéve, ha már vannak gyermekei, mert ez esetben a gyermekek és a szerelem lehetnek a legfontosabbak.

Ha van kapcsolata, akkor a nyári nagy közös terveken lehet most a hangsúly: szeretné nagyon pontosan, részletekbe menően már előre megtervezni az utazást, hogy az mindannyiuknak jó legyen. Ha még nincs társa, akkor minden erejével azon lehet, hogy ezen változtasson. Az ismerkedésre egy új helyszínt kellene találnia, hogy sikeres lehessen.

Karrier: Nagy erőfeszítéseket kell tennie annak érdekében, hogy feljebb jusson, vagy egyáltalán megmaradjon a jelenlegi pozíciójában. Az erőltetést azonban elsősorban szellemi téren érdemes megvalósítania. Tanuljon!

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Szerelem: Uralkodó bolygójának a Vénusszal alkotott trigonja minden téren, így a szerelemben is szenvedélyessé teszi önt. Ezzel valósággal elbájolja a kedvesét. Végre bízik önben, és ez alapot adhat a nagy közös terveknek is. Ha még nem tették volna meg, most eljegyezhetik egymást.

Ha már hivatalosan is társak, akkor is tovább fejleszthetik a kapcsolatukat valamilyen közös tevékenységgel. Például gyermeket vállalhatnak, közös vállalkozásba kezdhetnek, vagy együtt sportolhatnak.

[LAPOZAS]

Karrier: A főnökével való konfliktus érzelmi színezetet is kaphat a hét első napján, ám ez nem jelent feltétlenül rosszat. Önön is nagyban múlik, hogy miként közeledik önhöz a feljebbvalója. Gyűlölhetik, de szerethetik is egymást.

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Szerelem: Örömteli változásokat tapasztalhat a kapcsolatában, és általában a társát illetően. Ha eddig kapkodónak, hebehurgyának, szétszórtnak, vagy megbízhatatlannak találta őt, most komoly jellemfejlődésnek lehet a tanúja. Szóval jól tette, hogy nem adta fel a reményt!

Ha pedig mostanáig egyedül volt, vagy hiábavalóan próbálkozott, mert csapodárnál, csapodárabb embereket talált csak, akkor most jött el a nagy ő megtalálásának az ideje! Tegye félre a kételyeit! Vágjon új hittel a keresésbe!

Karrier: Ha ön ambiciózus, volnának tervei, akkor miért nem él a lehetséges támogatók segítségével? Egy magasabb pozícióban lévő nő lehetne leginkább a támogatója ebben. Nézzen körül, tárgyaljon!

Bak (XII.22.–I.20.)

Szerelem: A szerelmi életében változások zajlanak, de a lehető legjobb értelemben. Igaz, hogy nem minden pont úgy zajlik, ahogy azt ön eredetileg tervezte, de a hirtelen változások mégse rémítsék önt.

Biztos lehet abban, hogy a lehető legjobb irányba tart az élete, a kapcsolata. Ugyanez igaz lehet a gyerekeivel kapcsolatban is. A tervek nem feltétlenül jönnek be, de idővel stabilizálódni fog a helyzet. Ami most nagyon képlékenynek tűnik, hamarosan kiforr. A fő, hogy ne veszítse el a bizalmát!

Karrier: Hogy tényleg minden tökéletes lehessen, ahhoz az is szükséges, hogy a hivatásában a megfelelő helyen érezhesse magát. Most ez is megtörténhet. Ha eddig mindent megtett érte, most megkaphatja a kinevezését,,írja  a blikkruzs.blikk.hu

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Szerelem: Ön igazán szerencsésnek és boldognak érezheti magát. A Hold a hét közepén a jegyében járó Jupiterrel találkozik, ezért a lelkesedése valósággal az egekbe repítheti önt. Ennek oka talán egy leánykérés lehet, de ha már elkelt, akkor is van oka az örömre.

A kapcsolatát azért is tökéletesnek érezheti, mivel a társa valósággal önnön tükrévé vált. Szavak nélkül is értik egymást, sőt, még a mozdulataik, a hangsúlyozásuk is egyformává váltak. Egy szó, mint száz: a tökéletes összecsiszolódás útján járnak.

Karrier: Nagy lelkesedéssel kezdi ezt a hetet: jó hangulatban megy a munkahelyére, és mivel a lelkesültsége ragadós, jó eredményeket érhet el a kollégáival együtt. A hétfő nap alkalmas a nagy áttörésre.

Halak (II. 20.–III. 20.)

Szerelem: A szerelmet úgy élheti meg, ahogy az a legjobb: az otthonában. Miért, hogy mégsem érzi teljesen tökéletesnek a helyzetét? Ön talán úgy éli meg, hogy a társa az, aki kötözködővé, szőrszálhasogatóvá vált. Némely megnyilvánulásában akár egészen erőszakossá.

De ha egy kicsit magába néz, akkor be kell látnia, hogy ön is sokszor erőből próbálja meg az önérvényesítést. Bizony, még a legjobb kapcsolatokban is vannak hatalmi harcok. Önöknél is most dőlhet el, hogy ki is viseli azt a bizonyos nadrágot.

Karrier: Pörgős, melós, de élvezetes napokra számíthat a munkájában. Valamilyen közös kiruccanásra, munkahelyi tréningre, vagy csapatépítésre is sor kerülhet. De ön is szervezhet egy közös poharazgatást a kollégákkal,,írja  a blikkruzs.blikk.hu

2021-05-04 08:06:48 - Mindenegyben Blog